Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pandipieri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,995
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)

Tamamdır Nurhak.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)

Katılımcı Listesi

01. Serkan SAYGAN
02. Murat ÖZ
03. Ömer Adil KUTLU
04. Mustafa DEMİREL
05. Fatma DEMİREL
06 -Kivanc GOKBORU
07. Serkan DIKICI
08. Nurhak ŞEN
09. Fatma ÖZTÜRK
10. Hasan ÖZTÜRK

Ovacıkta aynı kamp alanında16,17 Nisandada bizim etkinliğimiz var nasipse. Gelmek isteyen arkadaşlar olursa face den haberleşelim. Selam ve saygılar...

islerimi ayarlayip gelmege calisacagim ...

ayrica etkinlige desteginiz icin cok tesekkurler hasan bey

http://www.dailymotion.com/video/xdhpsz_otistik-deyil-otizmli_shortfilms

Nasıl yani, İzmir' den sadece 10 kişi mi destek oluyor :(

Katılacak arkadaşlar var daha.Listeye isimlerini yazmadılar henüz :smiley:
Üzülmek yok .. :smiley:

Birde kulakları çınlasın Murat kardeşim kamp etkinliği için ayrı bir konu başlığı açtı :smiley:
Bizler cumartesi günü gidip kampımızı kurup,arkadaşları bekleyeceğiz...

Okuyorum her yazdıklarınızı.
Kulaklarımın çınlamasına pek gerek kalmıyor.

en az bir 30 kisi oluruz kanisindayim, :D :D :D

sadece benim arkadaslarimdan en az 15 kisi geliyor zaten araclariyla 4-5 arac, onceden giden arkadaslar var gezebilir izmir off-road grubundan da katilim olacak, en az 30 kisi Seval merak etme sen :D :D :D

Pazar günü için araçlarınızda boşyer olacak mı ?
Bizimle cumartesi günü gelemeyip,pazar günü gelebilecek arkadaşlar olabilir diye sorayım dedim :smiley:

arkadaslar pazar gunu toplanma noktasi bornova kipa otoparki dogu tarafindaki bosluk, saat 11:00...

Once bizler bir kac arac ve bir minibus aileri balcovadaki egitim merkezinden alip balcovaya getirecegiz, sonra da arabalara aileleri ve ogretmenleri paylastiracagiz. 20-30 kisilik bir grup oderden gelecek bir o kadar da bizler oluruz sanirim. en az 50 kisi oluruz diye dusunuyoruz... Arabalarda yer olup olmayacagi sanirim o gun belli olur ama buyuk olasikla yer olur diye dusunuyorum ama kac kisiye yer cikar onu kestiremiyorum simdiden cunku aileleri alacagimiz icin araclara artan yerler icin bize katilmaniz bizleri mutlu eder... :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,065
Kayıtlı Üye Sayımız
166,808
Kaydolan Son Üyemiz
Reactor 1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri