Gezenbilir Ömerli Şile Arası Orman Etapları ve Deniz Gezisi (12 Ağustos 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 197
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,075
Ynt: 12 Ağustos Ömerli Şile Arası Orman Etapları ve Deniz Gezisi...

vay be; manşet olmuşum ;D e tabii; bir 5,2 batması görülmüş şey olmadığı için bugün batan diğer bir sürü araçdan bahsedilemiyor tabii ;D ;D eğer arkadaşlar fotoğraflara iyi bakarsa; 3 araba 5,2 yi vinçlemiş ve kumsala mı çekmek istiyor; yoksa o koca ağa 5,2 bu üç araca da strepleri bağlamış tek başına kenara mı alıyor??? Haa, bu arada serdarcım; ben kumsalda 4 dönerken sen bi ara kaputu açmış 4.0 in kaynayan radyatör suyundan millete sallama çay mı ikram ediyordun ne? ;D ;D ;D Dumancım; arabanın tepesine çıkıp da maalesef ki dilini çözemediğin 5,2 nin arazi vitesinin yerini sormak için beyaz bir koca ağa mı bekliyordun? :D :D Canım abilerim, ablalarım, kardeşlerim; ben bugünkü eğlendiğimin yarısını eğleneceğimi bileyim, o 5.2 yi denizin dibine bile gömerim... Haa; bu arada; 14 aracın hayranlık dolu bakışları altına bugüne altın bir imza atan 5,2 den başka orada tek arabayı tek geçiyorum; beni vinçleyen toyota... Teşekkürler abi... Harikasınız; sen ve aracın...

Etiketler

korhan abi ben sana arazi vitesinin yerini sormadım ki battığın yerden araziye çıkacak mısın çıkabilecek misiin zalim diye sordum...şaka bir yana bu konuda haddim olmadığını düşündüğümden bi da tek kelime laf etmem gerçekten çok eğlenceliydi herşey tabiki senden öğreneceğim çok şey var geziye gelmeden önce yazmıştın arabanla gurur duyacaksın diye seni görünce duydumda lastik işini bir çözeyim gözüm kapalı kalırım seninle o kumda sevgiler

cüneytim; burada yaptığımız her şey latife... ben de takılıyorum millete; buradaki tüm arkadaşlar beni çok iyi tanır; ben çok şaka kaldırırım, çok da şaka yaparım. seninle de aynı şekilde... zaten oradaki 40 kişi anladı ve zaten çok iyi biliyor 5,2 ne demek. bugün bunu bir kez daha gördüler. Dua et sen de bir 5,2 cisin. :D :D Beraber daha çok batacağız, çıkacağız, çok 4.0 ler, rangeler çekeceğiz... Ben zengin olucam zaten yakında eğer şu makbuzları bi paraya çevirebilirsem ;D ;D Faruk da dedi yha bugün ben de alıcam bir 5,2 diye; ölsem de gam yemem artık ;D ;D Hep o gri 5,2 ile yanımda ol ... sevgiler benden; bu arada yengeye bi hayvan yediricez...

korhan abı ahkam kesmek olarak algıladıysan kusura bakma. mızacıma gore range 1 gecede 5 kere ceken bır arabayı kuma batırmka maharet ıster ben bunu anlatmak ıstedım. 5.2 arabanda ve sende cok ıyısın :smiley: hemen parlama abı ya :D :D

hani sen 4x4 alacaksın ya; sakın bir 5.2 alma; çok kötü araç namussuz, habire kuma şuna buna batıyor. fotoları da gördün, 10 araba bağladı, 35 kişi de itti, gene çıkamadı, 14 arabadan bugün batıp da çıkamayan tek araba da bu dandik jeep. bıraktık zaten orada, aman deyim, sakın bir 5.2 nin direksiyonuna geçmeyesin...
amonratr' Alıntı:
korhan abı ahkam kesmek olarak algıladıysan kusura bakma. mızacıma gore range 1 gecede 5 kere ceken bır arabayı kuma batırmka maharet ıster ben bunu anlatmak ıstedım. 5.2 arabanda ve sende cok ıyısın :smiley: hemen parlama abı ya :D :D

corehunn' Alıntı:
hani sen 4x4 alacaksın ya; sakın bir 5.2 alma; çok kötü araç namussuz, habire kuma şuna buna batıyor. fotoları da gördün, 10 araba bağladı, 35 kişi de itti, gene çıkamadı, 14 arabadan bugün batıp da çıkamayan tek araba da bu dandik jeep. bıraktık zaten orada, aman deyim, sakın bir 5.2 nin direksiyonuna geçmeyesin...
yok ab ı senın arabayı gordukten sonra diğer 4 cekerlere tovbe ama sunu bilki arabamı satayım 5.2 değil 5.9 alacam param batsın ama ben o rabayı batırmam ben gocmenım abı ınat ta n sabun yer apırrsanda kopursende yerım senıı derım ve sabunu yerım. ah araba mı satayım sen ozaman gor saygı değer canım abım

bu arada kızmak sana yakısmıyor cnaım abıcım dılersen forumda değil msn de konusalım

peki tayfun :smiley:
amonratr' Alıntı:
yok ab ı senın arabayı gordukten sonra tovbe ama sunu bilki arabamı satayım 5.2 değil 5.9 alacam param batsın ama ben o rabayı batırmam ben gocmenım abı ınat ta n sabun yer apırrsanda kopursende yerım senıı derım ve sabunu yerım. ah araba mı satayım sen ozaman gor saygı değer canım abım

Serkan; çok şey kaçırdın. Harika bir gündü... Mutlaka gelmeliydin, mutlaka...

yucel abı sana kızdım ben gıdıyorum bıle demedın . aradım acmadı yoksa bende ınadına scenıc le gelecektım valla ortamın guzellığını tahmın ettım. ama telefona yucel abı bakmadı

affınıza sığınaraktan...
p8120070ggmz0jx2.jpg

arkadaşlar gezimiz kötümü geçti?kimse bişey yazmıyor.resimler ortada yok.
harika bir gün geçirdik.forumda hareketsizlik var .hadi yorumları alalım.
yada daha yorgunluğu atamadınız :smiley:

arkadaşlar; ben ilk defa bu kadar hareketsizlik olduğunu görüyorum burada; ne oldu; bir problem mi var? hayretler içerisindeyim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,787
Kaydolan Son Üyemiz
electrozirve

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR