Ynt: 12 Ağustos Ömerli Şile Arası Orman Etapları ve Deniz Gezisi...
Görebildiğim fotoğraflar:
Start (1 adet)
Kahvaltı (3 adet)
Dere ve demir kapı geçişi (5 adet)
(..... arada göremediklerim ....)
Göl kenarı (9 adet)
Final Karması (20 adet)
herkese saygılarımla ve sevgilerimle sürçü lisan ettiysek affola.
korhan abi çelik gibi sinir var sizde okadar yüklendim banamısın demediniz be abim.
tabi büyüklüğünü gösterdin gene abim . maksat muhabbet olsun, sağlıcakla kal korhan abi ve diğer abilerim ve ablalarım. saygılar sevgiler...iyi geceler
resimler mükemmel herkese teşekkürler serdar ağdaş..............................................
serdarcım; iyi ki varsın; ve diğer abilerimiz, arkadaşlarımız... bu resimlere bakarken o günü bir daha yaşadım. Daha hafta sonuna çok var yahu... Hem, hem... 1-2 güne kadar size kötü haberlerim olabilir... Belki de bu hafta sonu benim için sizlerle son birlikteliğim olabilir... Duygulandım şimdi...
herkese merhaba;
Uğur abi ben 6. sayfadaki senin gönderdiğin resimlerin hiç birini göremiyorum.Bu sayfadada devammm diye yolladığın resimleri göremiyorum Diğerleri görünüyor nedendir anlamadım bir kaç kez siteye girdim çıktım ama nafile.
corehunn' Alıntı:
serdarcım; iyi ki varsın; ve diğer abilerimiz, arkadaşlarımız... bu resimlere bakarken o günü bir daha yaşadım. Daha hafta sonuna çok var yahu... Hem, hem... 1-2 güne kadar size kötü haberlerim olabilir... Belki de bu hafta sonu benim için sizlerle son birlikteliğim olabilir... Duygulandım şimdi...