Gezenbilir Ömerli Şile Arası Orman Etapları ve Deniz Gezisi (12 Ağustos 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 197
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,229
Ynt: 12 Ağustos Ömerli Şile Arası Orman Etapları ve Deniz Gezisi...

eeee, abi insanın karnı doyunca ne türlü muzurluklar yaparım diye düşünmeye başlayabiliyor ;D ;D

Etiketler

Görebildiğim fotoğraflar:
Start (1 adet)
Kahvaltı (3 adet)
Dere ve demir kapı geçişi (5 adet)
(..... arada göremediklerim ....)
Göl kenarı (9 adet)
Final Karması (20 adet)

... ellerinize sağlık.

Mustafa abi link bozuk herhalde...yarın aynıları tam gözükür...buda bir şanssızlık...

herkese saygılarımla ve sevgilerimle sürçü lisan ettiysek affola.

korhan abi çelik gibi sinir var sizde okadar yüklendim banamısın demediniz be abim.
tabi büyüklüğünü gösterdin gene abim . maksat muhabbet olsun, sağlıcakla kal korhan abi ve diğer abilerim ve ablalarım. saygılar sevgiler...iyi geceler
resimler mükemmel herkese teşekkürler serdar ağdaş..............................................

serdarcım; iyi ki varsın; ve diğer abilerimiz, arkadaşlarımız... bu resimlere bakarken o günü bir daha yaşadım. Daha hafta sonuna çok var yahu... Hem, hem... 1-2 güne kadar size kötü haberlerim olabilir... Belki de bu hafta sonu benim için sizlerle son birlikteliğim olabilir... Duygulandım şimdi...

herkese merhaba;

Uğur abi ben 6. sayfadaki senin gönderdiğin resimlerin hiç birini göremiyorum.Bu sayfadada devammm diye yolladığın resimleri göremiyorum Diğerleri görünüyor nedendir anlamadım bir kaç kez siteye girdim çıktım ama nafile.

Hayırdır Korhan nerye gidiyorsun yurt dışınamı gidiyorsun.

corehunn' Alıntı:
serdarcım; iyi ki varsın; ve diğer abilerimiz, arkadaşlarımız... bu resimlere bakarken o günü bir daha yaşadım. Daha hafta sonuna çok var yahu... Hem, hem... 1-2 güne kadar size kötü haberlerim olabilir... Belki de bu hafta sonu benim için sizlerle son birlikteliğim olabilir... Duygulandım şimdi...

Hayırdır yahu...bune şimdi...

Yüksel bugün böyle gözüküyor...bir var..bir yok...kıymete binsin diye ....

İyi bir teklif... iş... yurt dışı ve Adana - İskenderun...

Haydaaa...boş ver şimdi işi Korhan...kim işe bakıyo ki :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR