KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Orada verilecek olan kamuflaj giysiler teninize giymemenizi öneriyorum. O yüzden içinizde mutlaka eşorfman tarzı bir şey olsun.
Tabii onlar çamur olacağı için çıkışta değiştirmeniz gerekecek.
Siperlerin ön kısımları genelde çukur ve su dolu oluyor. Dolayısıyla ayakkabınız balçığa saplanıyor ve koşarken ayakkabı orada kalabiliyor. O yüzden bilekli sağlam ayakkabı giyin
Sanırım gözünüzü korkuttum biraz
Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009)
SEVAL' Alıntı:
Orada verilecek olan kamuflaj giysiler teninize giymemenizi öneriyorum. O yüzden içinizde mutlaka eşorfman tarzı bir şey olsun.
Tabii onlar çamur olacağı için çıkışta değiştirmeniz gerekecek.
Siperlerin ön kısımları genelde çukur ve su dolu oluyor. Dolayısıyla ayakkabınız balçığa saplanıyor ve koşarken ayakkabı orada kalabiliyor. O yüzden bilekli sağlam ayakkabı giyin
Sanırım gözünüzü korkuttum biraz
wuhuuu ranger olacağız desenize hazır cod6 warfare2 oynamıştık ortamın atmosferine alışkınız bilgiler için çok teşekkürler kirlenecek giysiler üzerimize ciciler çantamıza
Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009)
wuhuuuuuu +2 olmuşum pazar günü muhteşem olacak ben sony handycam getiriyorum kameraman bulursak güzel bir kayıt yapılabilir olmazsa biz savaşımıza bakarız.