Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Hazırlığı (14-15 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 499
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,945
Jeep34' Alıntı:
Hayırdır arkadaşım :smiley: bu saate pek aklım basmadı ama ...

Aracınız yoksa sizi alabilirim..(böyle algıladım)

Teşekkür ederim :smiley: Konu o değil de, ben makinayı aldığım zaman çok uğraştım EE olsun diye plakası (hani ad soyad hesabı, biraz kroluk var evet :D ), ama en yakın ER bulabildik dediler o zaman. Ukte kaldı içimde. O açıdan. Geyik yani önemli bir konu değil. :D :D

Etiketler

Gençler GPS varsa buyrun burdan yakın, nefis rota.

http://www.nivatr.com/rotalar/sogucak.zip

Soğucak'ta gazlayıp, tırmanacak, tepe zıplaması yapacak (Berk'in dediği gibi) bir tür parkur var. Yaylanın göbeğinde yayılıyor bu oyun alanı. Orasının off road ortamından ziyade yaylanın kıyısındaki harada bulunan atlar için hazırlandığını sanıyorum. Galiba at yarışı türevi bir şey yapılıyor. Mayıs'ta kuruydu, yani toz toprak.

Soğucak'a çıkış kesmezse (ki kesmeme ihtimali yüksektir), rotayı izleyip önce Altıoluk, akabinde Kuzuyayla, Geyikalanı, İnönü şeklinde ortamı şenlendirebilirsiniz. İnönü nefis bir yayla, yalak kılıklı çeşme nefis bir buzdolabı, ortam sessiz (idi).

Soğucak sonrası devam edecekseniz uzun şaseli olanlar bazı noktalarda sıkıntı yaşayabilir ama geçerler..

sevgili off road severler cuma ak$ami yapacaginiz son konuşmalarda katılan kişilerin listesi buluşma yeri ve saati
yenecek ögünler için ne planladıysanız topluca bir yazarsanız çok sevinirim cuma foruma gece 3 den sonra bakacagım için
karışıklık olmasın ve daha dertli toplu bir sonuç ile insanlar yanlış birşey yapmasın

saygılar

Merhaba arkadaşlar.
Araç kapılarına yapıştırılacak çıkartmalar için yaptığım örnek aşağıda. Ebatlar: 30x42 cm.

GBLOGO.jpg

Murat (VitaEsMorte) arkadaşımıza da bir bilgilendirme mesajı gönderdim.
Bu tür bir uygulamanın, Gezenbilir için sakıncası var mı? diye...

Gezide son durum:
1. deccal - gelmeye çalışıyor
2. Faruk Bedir ( frkbdr ) - Hakan Ural (hural)
3. Mustafa Kemik (MK51) + 2 kişi (zannedersem)
4. Serdar Ağdaş (Sagdaş) + Eşi
5. Serkan Duran (sduran)
6. Uğur Kalaycı (jeep34) + Eşi
7. Yüksel Uysal (yuysal) + Eşi

mustafa abi eline sağlık gayet güzel görünüyo stickerlar
ben bi arkadaşımla geliyorum bi de eşlerimizi getirmek istiyoruz bu akşam ikna çalışmalarımız başarılı olursa

stıcker lar cok guzel emegıne saglık mustafa abı
gelmem cok zora gırdı ,
bı ıhtımal sızınle gelemesemde aksama dogru orada olmaya calısacam oda kesın degıl :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR