Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Hazırlığı (14-15 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 499
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,945
sduran' Alıntı:
yaaaa vinç dedinde benim vincin yukari alinmasi bu haftasonuna yetismiyormus :(

Dert etmeyin bence, dikkatli gidildiği sürece vinçde sizde sağ salim çıkarsınız etaplardan. İnanın, bizde elimizden geleni yapacağız. Uğur abi ön tamponu alçak olan aracını bırakmadıysa bir yerde, dikkat ve yardımlaşma her sorunun üstesinden gelir diyorum...

Etiketler

Merhaba arkadaşlar;

Serkan harika yapmışsın Uğur abinin Foto yu görünce deli olacak valla hemde çok istediği 5 numara
Ellerine sağlık.

Yağmur şöyle c.tesine kadar sağlam yağsada kurtlarımızı döksek iyicene.Ne güzel olur çamurda debelenmesi.

Bu arada arkadaşlar Hakanın gönderdiği linkte kocaeli nin hava durumunu belirtiyor bizim gideceğimiz yer sakarya ya daha yakın ve c.tesi gece sıcaklığı tahminleri 17 derece imiş.Tepelerin dahada soğuk olacağını hesaba katarak gece için üzerimize sağlam elbiseler almayı sakın unutmayalım.
Gerçi herkes biliyordur ama ben yinede hatırlatim istedim.

Gezide son durum:
1. Cihan Erkay + Kız arkadaşı ?
2. deccal ?
3. Faruk Bedir ( frkbdr ) - Hakan Ural (hural)
4. Mustafa Kemik (MK51) + Cengiz Özel
5. Serdar Ağdaş (Sagdaş) + Eşi
6. Serkan Duran (sduran)
7. Uğur Kalaycı (jeep34) + Eşi
8. Yüksel Uysal (yuysal) + Eşi

Arkadaşım Cihan, seveceğiniz bir kişi... Tek kapı 91 Cherokee aldı. inşallah gelir...
Benimle gelecek olan Cengiz'i bazılarınız tanıyor... Atilla'nın ağabeyi...

Herkese iyi geceler hoş sohbetler......
sduran' Alıntı:
hakan üzülme ben hallettim uğur abi sever umarım gerçi aceleye geldi biraz ama
27.jpg

Serkan dostum valla kendimi tanıyamadım...Havalarada girdim..kendi kendime ;D
Ellerine sağlık..çok sağol....

Arkadaşlar katılmayı düşünenler bildirsinler... Araç sayısı netleşsin...
Araç üstü no'larını yarın yaptırıcam... No'suz kalırsınız!!!...

Ya yemek önemlidir ama bizide o kadar germesin diyorum..

Gittiğimiz yerden etleri alırız diyorum..daha kaliteli olur ve aramızda konuşarak köfte..pirzola tavuk falan alırız...
Diğer nevaleler için ve içecekler içinde markete uğrarız olur biter...marketi herkes kendide alırsa olur...meyve yiyen var yemiyen var...kola içen var..bira içen var...çay içen var..kafamıza göre alırız...

Mangal ise birkaçtane olsa iyi olur heralde...hızlı pişiririz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR