Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Hazırlığı (14-15 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 499
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,801
Serdar abiiiii..

Hoşgeldin aramızaa .. Arazide zaten hep yanımızdasın, dağ tepe beraberdik, şimdi sanal ortamda da birlikteyiz. ( genelde tersi olur ama, önce sanal sonra gerçek :smiley: )

Hoşgeldin abi..

Etiketler
eyvallah Hakan abi nasılsın abi. Geçen hafta affettinizmi beni .. hatunla çocukla olmuyo bu işler ama neyapceksin işte gelecez gelecez diye tutturuyolar sonra canımız sıkıldı gidelim cart curt......
faruk abide kızmıştır bana şimdi. gerçi zeki abi hep kesik atıyo bize ama bir araba yapıyoki tozu dumana katacak az kaldı 3 hafta sonra derelerde tepelerde

Valla biz affettik te, fotoğraflara baktıktan sonra sen kendini affettin mi bilmem ;D
Evet, Zeki abinin Niva'yı merak ediyorum. Bitsinde bi görelim bakalım. Belki alırım elinden ;D

serdaragdas' Alıntı:
Hoşbulduk Yüksel abi vallaha çavuşbaşı dolaylarında döktürmüşssünüz. helal abilerim....

Evet Serdar siz ayrıldıktan sonra baya döktük kurtlarımızı ama sanırım Mustafa abi dökememiş bütün hepsini. ;D Hemen ertesi günü yeni bir gezi tertipledi baksana :D

MK51' Alıntı:
Biraz önce Yüksel'le konuştum. Karamürsel sırtlarında dün yangın olmuş.
Belki yeni bir rota belirlicez... Maşukiye - Kartepe olabilir...

Yüksel, Mustafa abinin böyle bir mesajı vardı bugün.. Son durum nedir ?

Bu arada Mustafa abi;
Cumartesi çalışan arkadaşlarımız var (gerçi bende ctesi çalışıyorum ama bu hafta izinliyim) bunuda göz önünde bulundurarak saat kaçta ve nerede buluşucaz onuda bi netleştirsek çok iyi olacak.
Büyük olasılıkla ctesi öğleden sonra yola cıkacağımızı düşünerek gideceğimiz yere hiç vakit kaybetmeden ulaşmalıyız.
Kartepe civarlarında piknikcilerin ulaşamayacağı ve uygun bir kamp yeri olan bölgeler hakkında bilgisi olan arkadaşlarında yardımlarını ve önerilerini bekliyoruz arkadaşlar.Yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkü ederiz.

Herkese saygılar;

hural' Alıntı:
Yüksel, Mustafa abinin böyle bir mesajı vardı bugün.. Son durum nedir ?

Evet Hakan dün radyoda dinledim.Karamürsel sırtlarında yangın çıktığını ve dün kontrol altına alındığını söylüyordu.
Bizde rotamızı kartepeye doğru çevirirsek daha doğru olacağını hem oralara girişimize izin vermezler hemde yanmış ormanları görmek pek hoş olmaz diye düşündük

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR