Gezenbilir Üyeleri Toplu Kan Bağışı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan behicefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,463

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Üyeleri Toplu Kan Bağışı

sedat istanbulda her ik taraf için ayrı merkezler var. anadolu yakası üsküdara bağlı (hatta kadıköydeki konteynır da dahil) karşıda ise cerrah paşa ben aynı zamanda ümraniye ilçeyede kayıtlıyım. dün aradım. bu yıl pazara da denk geliyor be sitemde yazdım katılım oluşturmaya çalışıyorum dedim. bana ümraniyenin verdiği cevap bize henüz etkinliklerle ilgili genelge gelmedi. ama be konunun takipçisi olmaya çalışıyorum zaten yaklaşık 15 gün var. haber vereceğim.

Kan bağışlamak için herhangi bir etkinliği beklememize gerek yok :smiley: Bir tarih belirleyip gidelim kan merkezine...

[flash=354,308]http://www.kanver.org/tsr_resim/dvd.swf[/flash]

sedat paşam sen nasıl uygun görürsen. mümkünse pazara yada cumartesi öğleden sonraya gelsin. ben gelirim. izin almak sorun olabiliyor çünkü. sana bahsetmiştim. derecelerim var diye. bunlarda onlardan bir kaç enstantene.

efetrende1.jpg

efetrende4.jpg

efetrende5.jpg

ayrıca aynı kadıköy'deki gibi bir konteynırda ümraniye ye geldi. buda ümraniye kan şampiyohu olarak katıldığım törenden

efemraniyedetrende1.jpg

efemraniyedetrende4.jpg

sağol paşam. ben kendimi dünya vatandaşı olarak görüyorum. insanlar kendi doğacakları coğrafyayı. cinsiyetlerini yada sayabileceğin bir çok şeyi seçemiyorken hala niye kavga ederler onuda anlamam. mademki kavga var orada kanda lazım oluyor. nede olsa oda insan. varsın aslını inkar etsin. ben bu düstüru yaklaşık 20 küsur yıldır yaşıyorum. amacım tanımasamda insana hizmet. yoksa yaklaşık 100 ünite ve bunun 58'i kızılaya belgeli. sence de mümkünmü?

birde unutmadan 3 ayda bir verebiliyorsun en erken ya benim 3 ayım doldu. seninde kararlaştıracağın bir günde dediğin gibi hep beraber çıkartma yaparız. aslanlar gibi sitemizede resmini koyarız.

almazlarki nasıl verdin? mutlaka ayrı kuruluşlaradır. sakın gittğimizde öyle söyleme. hem senin içinde iyi değil. hem verilen kan yerine yeni kan daha üretilememiştir. hemde sık kan vermenin yan tesirleri var. fakat bazı durumlarda donöründe onayı alınarak aynı anda 2 ünite alınabiliyor. sana söylüyorum ama bende ayrı yerlere sık aralarla kan verdim. bir an kendimi okulda sigara içen ama nöbet ereği yeşilay haftasında konuşan öğretmen gibi buldum. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR