Gezenbilir Üyeleri Toplu Kan Bağışı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan behicefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,463

behicefe

Zirve
Yer
aydın-koçarlı
gezenbilir olarak bazı toplumsal projelerde de yer alalım. mesela dünya kan bağışçıları gününde toplu olarak kan verelim.galiba 14 haziran olmalıydı diye hatırlıyorum. hani zaman da varya o bakımdan. eğer zaten böyle bazı uygulamalarınız oldu ise bilmediğim için böyle bir öneri getirdiğimi düşünmenizi isterim.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Üyeleri Toplu Kan Bağışı

bak o tarıh bana uyuyor ıste :D sonunda bana uyan bır tarıh buldum şükürler olsun ;D o zaman vermeye gelırım ıstda olcam nerde ne zaman oldugunu soylemen yeterlı ;) bıldıgım kadarıyla bır kere kan veren sureklı kan vermek ıstıyormus alıskanlık yapıyormus :D ama ben bırazcık ıgneden korkarım :( neyse gözlerımı kapatırım ;)

hayır alışkanlık yaptığı yok. ve bağış yaptığında yapılan tetkiklerde bir sürü test yapılıyor. bedavadan chek up yaptırıyor gibi oluyorsun.

alıskanlık sozunu ıyı anlamda kullanmıstım zaten yanlıs anlasılmasın yanı kan vermek cok guzel bırsey bırcok kısının ıhtıyacı var buna böyle bır ıyılıgın alıskanlık yaptıgıydı herkesı kan bagısına cagıran bır duyurada soylenmıs bırseydı bu alıskanlık yaptıgı meselesı ;) ee zaman uyuyor bana ılk kan bagısımı yapmak ıstıyorum ;)

valla bence iyi birşey.. ben yılda 1 kez kan veririm kızılaya.. en son 17 marttta vermiştim. ama sonuncusunda iğne gözümü korkuttu 8 lik inşsaat çivisi gibiydi :smiley:

kahretsın kı benım korkumda iğne valla nasıl basetcem bılmıyorum :-\ bırının benı oyalaması lazım :D

yaa aslında pek bi acı olduğu söylenemez.. bu konuda tamamen ön yargılıyız.. tavana baktırıyo o arada saplıyor zate.. hemşire bulur bi oyalama şekli :smiley: ( beni oyalamıştı )

insanlar sportif başarılar için devamlı en azından kendini aşmalı yada bilgi aktarımı için yıllarca çalışmalı halbuki kan bağışı için kocaman bir yürek olması yeterli.

Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:
insanlar sportif başarılar için devamlı en azından kendini aşmalı yada bilgi aktarımı için yıllarca çalışmalı halbuki kan bağışı için kocaman bir yürek olması yeterli.

bak sımdı kendımı kötü hıssettım ya ama bu korkular cocukluk evrelerınde yasanılan sorunlardan gelıyor ;)

galiba pazara denk geliyor bu yıl geldiğinde beraber gideriz.taksimde etkinlikler olması lazım bakar sana haber veririm

yok cumartesıye gelıyor gıderız tabıkı tamam haber verırsın sen umarm daha kalabalık sekılde gıderız ;)

arkadaşlar bende bu kampanyaya katılırım . ama bi sorunvar :Ç
enson kalp ameliyatı olan bi ark babasına kan verdim narkozdan çıkar çıkmaz hamsi varmı demiş hemşireye asılmış
senin kandan dediler bana bilmem ?????????

sende gelcen tabı :D ee bende karadenızlıyım ne olcak sımdı ;D

istanbulda yaşıyorum ya burada olmamdan kaynaklanmıyor ama kendimi dünya vatandaşı olarak görüyorum. insanların doğacakları yeri hatta cinsiyetlerini filan seçma şansı olmadıkları varsayımıyla hangi dine yada görüşe inandığından ziyade iyi bir insanmı ona bakmaya çalışıyorum. yani ondaki insana kan vermeye çalışıyorum diyelim. burada bombalama olayları sonrası ilk koşanlardanım. benim için onların insan olmaları yeterliydi. milliyetlerine bakmamayı yıllar önce öğrenmiştim çünkü.

genelde de hangi gurup sizinki diye sorarlar. rh+ dedim diyelim hemen ezberden ondan çok var derler. ben geçen yıl plaket aldım sadece kızılay bağışım 58 toplamda da galiba 100'e yaklaştı. 3 kişi plaket aldık. diğerleri benden 15 bağış azdı va biz eğer istanbul 18 milyonsa herbirimiz 6 milyonu temsilen oradaydık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR