Gezenbilir'in En Düşük Çeneli Üyesini Seçelim :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhanayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,350

Gezenbilir' in en geveze üyesi sizce kim? :)

• Kullanılan toplam oy
    8
Ynt: Gezenbilir'in En Düşük Çeneli Üyesini Seçelim :smiley:

Eyvah! eyvah! bu sayfa açılalı iki buçuk gün olmuş daha. Açıldığında mesaj sayım 1500 küsürmüş. şimdi 1771 ...
Acaba o benmiyim hakketten ya.. Çok mu çenem düşük benim. O şirret! benmiyim....

Ben tatile gidiyorum... Girmiyeyim siteye bir iki hafta. Düşüneceğim biraz.... Zamana bırakalım bazı şeyleri... ;D ;D ;D

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Eyvah! eyvah! bu sayfa açılalı iki buçuk gün olmuş daha. Açıldığında mesaj sayım 1500 küsürmüş. şimdi 1771 ...
Acaba o benmiyim hakketten ya.. Çok mu çenem düşük benim. O şirret! benmiyim....

Ben tatile gidiyorum... Girmiyeyim siteye bir iki hafta. Düşüneceğim biraz.... Zamana bırakalım bazı şeyleri... ;D ;D ;D
daha düne kadar ya bi zirve olsam diyordun noldu yaza yaza her yere başın göğe erdimi adın çıktı 9 aaaa inmez artık ;D ;D he üşenme gel bu mesaja da cevap yaz hemenn ;D ;D

Yazcam tabi benim amacım sen zirve olduğun gün sana çarpı iki yapmış olmak ;D
Şarkı sözü öğreniyorum sırf bu yüzden.. Hangi şarkıyı dinliyorsunuza saracam bir iki güne kalmaz. Ne kadar yazılmış şarkı varsa cumhuriyet tarihinde hepsini tek tek yazacağım oraya... ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Yazcam tabi benim amacım sen zirve olduğun gün sana çarpı iki yapmış olmak ;D
Şarkı sözü öğreniyorum sırf bu yüzden.. Hangi şarkıyı dinliyorsunuza saracam bir iki güne kalmaz. Ne kadar yazılmış şarkı varsa cumhuriyet tarihinde hepsini tek tek yazacağım oraya... ;D ;D ;D
demedi deme bu çok kötü oldu ben karışmam şarkı işi ??? ??? ??? yandınnnn ;D

Bune yavvv pazar günü evda kaldınız çan sıkıntınız çenenize vurdu galiba ;D ;D ;D bende tam tersi sıkıntıdan susuyorum :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Bune yavvv pazar günü evda kaldınız çan sıkıntınız çenenize vurdu galiba ;D ;D ;D bende tam tersi sıkıntıdan susuyorum :smiley:

Sıkıntıdan susulur mu bea... Sıkıntı dediğin çeneye vurur... ;D
Bulaşalım istiyorsan sana... Kendine gelirsin.... Sinirde sıkıntı alır çivi çiviyi söker hesabı...
Ben şimdi sana laf atayım... Sayın ulan Ayhanbursa, ya bana ya sana destek olsun (dengesiz bu konuda hangimize olacağı belli olmaz)
Bir başkasıda iki kişi tek kişiye saldırmış dur arka çıkayım desin... Böylece konu kızışsın akşam edelim... ;D

alpaslanepli' Alıntı:
İndiiiiimmm dereyeeeeee!!!
Taş bulamadıııııımmm!!!
............bu varya sondu yemin olsun kimse kurtaramaz seni sen öyle bir ....kitleye ....... saldırdınki şimdi düşünemiyorum deli cesareti dedikleri bu olsa gerekkk :eek:

alpaslanepli' Alıntı:
Sıkıntıdan susulur mu bea... Sıkıntı dediğin çeneye vurur... ;D
Bulaşalım istiyorsan sana... Kendine gelirsin.... Sinirde sıkıntı alır çivi çiviyi söker hesabı...
Ben şimdi sana laf atayım... Sayın ulan Ayhanbursa, ya bana ya sana destek olsun (dengesiz bu konuda hangimize olacağı belli olmaz)
Bir başkasıda iki kişi tek kişiye saldırmış dur arka çıkayım desin... Böylece konu kızışsın akşam edelim... ;D
;D ;D ;D ;D
neyse şimdi tel geldi off roada gidelim diyorlar Hamza dağ zirvesine çıkılacak galiba ATV de var ooo bianda sevinditik oldum size kolay gelsin ;)

yunus bager' Alıntı:
;D ;D ;D ;D
neyse şimdi tel geldi off roada gidelim diyorlar Hamza dağ zirvesine çıkılacak galiba ATV de var ooo bianda sevinditik oldum size kolay gelsin ;)

Ohhh! koydu kapağı döşedi boruyu gidiyor! ;D
Geçmiş olsun Ayhan bey. Sizinki şehir içinde ne yakıyor! ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ohhh! koydu kapağı döşedi boruyu gidiyor! ;D
Geçmiş olsun Ayhan bey. Sizinki şehir içinde ne yakıyor! ;D
enteresan bir şey alp bey evin önünde hiç yakmıyor acaba normalmi ;D ;D

Bunu şehir içi 350 yakıp şehir içinde 650 yakan beyfendiye sormak lazım. Bir tahmin pardon bir bilimsel veri verecektir mutlaka..
Ama normal gelmedi bana. Bir kutup başını söküp tekrar takın bakalım düzelecek mi? Olmadı uzman arkadaşlar illaki konuyu görecek ve size yardımcı olacaktır.
Keyifli forumlar....

alpaslanepli' Alıntı:
Bunu şehir içi 350 yakıp şehir içinde 650 yakan beyfendiye sormak lazım. Bir tahmin pardon bir bilimsel veri verecektir mutlaka..
Ama normal gelmedi bana. Bir kutup başını söküp tekrar takın bakalım düzelecek mi? Olmadı uzman arkadaşlar illaki konuyu görecek ve size yardımcı olacaktır.
Keyifli forumlar....
kutup başı derken alp bey o nun yeri tam olarak nerde ...tahminen ... bide bu sürekli yapılması gereken bir şeymi bilgi alabilirsem çok mutlu olurum ???

ayhanbursa' Alıntı:
kutup başı derken alp bey o nun yeri tam olarak nerde ...tahminen ... bide bu sürekli yapılması gereken bir şeymi bilgi alabilirsem çok mutlu olurum ???

Süreklimi diyerek insanları yanıltmayın kardeşim! Anlayan olur anlamayan olur...
Kutup başı dediğimiz şey. Aracın orta konsolunda küllük yanında çakmaklık vardır. Opsiyoneldir tabi sizin araçta olmaya bilir. Bir bakıp gelin var mı diye ona göre devam edelim.. Varsa tarif başka yoksa başka çünkü. Çok konuşmayı ve yazmayı sevmemde!!! Boş boş yazmıyayım şimdi. Siz bakıp gelin ona göre devam edelim...

bakın buradaki konu başlığı neydi siz gene ne yaptınız size kimse dur demiyormu ...benide çizgimden saptırıyorsunuz :( ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR