Gezenbilir'in En Düşük Çeneli Üyesini Seçelim :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhanayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,350

Gezenbilir' in en geveze üyesi sizce kim? :)

• Kullanılan toplam oy
    8
Ynt: Gezenbilir'in En Düşük Çeneli Üyesini Seçelim :smiley:

ayhanbursa' Alıntı:
fesat sın fesat bilginin yeri ve zamanı olmaz alp hiç bir şeye gene saygın kalmadı abi siz onun densizliğine bakmayın ben yakıt değerlerini dikkate alıcamm ;D :mad: :eek: ??? 8) :( ??? ;) :D ???

Ben sana o değerleri bin kere verdim hep unutuyorsun. Hadi üşenmiyeyim yine vereyim.
Şehir içi 350 kuruuş. Şehir içi 650 kuruş.. Ama tahmini.... Güvenme yani.....

Etiketler

Şehir içi 350 kuruuş. Şehir içi 650 kuruş.. Ama tahmini.... hoş ama bide ülke dışı değer tablosu oluştursan kimden aldıysan bu bilgileri güzel olcak sanırımmm ;D

ayhanbursa' Alıntı:
Şehir içi 350 kuruuş. Şehir içi 650 kuruş.. Ama tahmini.... hoş ama bide ülke dışı değer tablosu oluştursan kimden aldıysan bu bilgileri güzel olcak sanırımmm ;D

Valla kopya çektim. Ama beni çok seven bir üyeden aldım ;D özelden ulaşıp bir öğreneyim....

................... Burada yapılan şeye sohbet deyin geyik deyin kanı bitlenmişlerin bitini döktüğü yer deyin ama ... lütfen mustafa bey polemik ve tartışma olayına herzaman ve her yerde ....hele en sevmediğim bu sanal ortam denilen sanal alemde anlamsız tartışmaların doğmasına... herzaman karşı çıkmışımdır . nedemiş ŞAİR HEPİMİZ KARDEŞİZZ....... böyle değildi ama oldu Bu tür yanlışlıkların olması sanırım siz yanlış anladınız gereksiz bir açıklama oldu diyorum kanatimce heralde sizde katılırsınız .
[/quote]

kimsenin kalbi kırılmasında ben hiçbirşey istemem. bu güzel ailenin kalitesine yakışır biçimde konular olsun yada maksadını aşan konuşmalar olmasın süper bir konuydu ama büyüsü bozuldu.

Mustafa ;)
Burada yazmak yada okumak için bulunuyoruz isteyen yazsın isteyen okusun ;) sen kafana takma
[/quote]

ne yapıyım abicim valla takıyorum kendimi bu işlere. konu içeriği aslında bir konu vardı online sürelerimizle ilgili onun gibi bir konu olması gerekliydi. ama başkalarını göstererek yazılan mesajlar konuyu bozdu. herkes online süresini yazıp mesaj sayısını yazardı konuyu açan arkadaşımızda sıralama yapardı. en gevezemiz belli olurdu gülerdik.

yasarergun' Alıntı:
gece 12 yi geçmediğine göre günün sazanına adayım sonuçlar 23 59 da azzzzz sonra :D

Buyrun, Aynalı sazan verelim... ;) :D ;D ;D

Broşür 025.jpg

Toplam mesaj sayısı / Online olduğu toplam süre = gevezelik katsayısı

Benim gevezelik katsayım 80 civarında. :smiley:

Konunun başlığı: Gezenbilir'in En Düşük Çeneli Üyesini Seçelim :smiley:

Ama benim adım bile geçmiyor ??? :smiley:

Bana hep çok konuşursun derler.... :smiley:

Demekki yalanmış.... :smiley:
Kıskanıyorlarmış, çamur atıyorlarmış, belkide izi kalmış ta mış mış.. :smiley: mı? ???

Yalanmış. Yalaaaaannnnn..... :smiley:

Heh.... :smiley: Sevdim bu konuyu ;)

jaidevi' Alıntı:
Herkez ALPASLAN'da karar kıldımı?
..........YA zaten iki seçenek var ya alpaslan ..yada alpaslan ....adam yedi düvelin her forumunu yazısına notuna yetişiyor .HA sorarsanda bilgi veriyor ;D

alpaslan buraya yumruk havaya...;D

festivalde çok kürek çekti diye madalya verdiler..bilmiyorki onu çenesi çok düşük diye verdiler..;D

serkann' Alıntı:
alpaslan buraya yumruk havaya...;D

festivalde çok kürek çekti diye madalya verdiler..bilmiyorki onu çenesi çok düşük diye verdiler..;D

Vay anasını yaaa. Kahve kalabalık diye burayı kaçırmışım. Ayıp ayıp.. Desene asıl yarıştan önce söylediklerinii hee. Delikanlı!!!!

Sen beni geç ben bu göle atlamazsam diyen kimdi ???

alpaslanepli' Alıntı:
Vay anasını yaaa. Kahve kalabalık diye burayı kaçırmışım. Ayıp ayıp.. Desene asıl yarıştan önce söylediklerinii hee. Delikanlı!!!!

Sen beni geç ben bu göle atlamazsam diyen kimdi ???
ben sözümdeyim hala..teke tek varmısın..ergun abi gibi biri kimin yanında olsa birimnci olur be...

serkann' Alıntı:
ben sözümdeyim hala..teke tek varmısın..ergun abi gibi biri kimin yanında olsa birimnci olur be...

Orada kano varken niye demedin bunu da buradan diyorsun acaba... Elbette varım. Teke tek herşeye oldum ben. Bunada olurum. Ama atlarsın bu sefer göle yan çizmek yok.. Ergun abi ihtiyardı yarışmadan önce ondan diyordun beni geçin göle atlarım diye.. Şimdi yanında kim olsa birinci olurdu oldu iyi mi...

alpaslanepli' Alıntı:
Orada kano varken niye demedin bunu da buradan diyorsun acaba... Elbette varım. Teke tek herşeye oldum ben. Bunada olurum. Ama atlarsın bu sefer göle yan çizmek yok.. Ergun abi ihtiyardı yarışmadan önce ondan diyordun beni geçin göle atlarım diye.. Şimdi yanında kim olsa birinci olurdu oldu iyi mi...
öyle birşey demedim lafı çarpıtma ;D..ilk fırsatta gidicez kano bulucaz ama yazın olsun..hasta olmanı istemem kardeşim..

serkann' Alıntı:
öyle birşey demedim lafı çarpıtma ;D..ilk fırsatta gidicez kano bulucaz ama yazın olsun..hasta olmanı istemem kardeşim..

Ya beni düşünüyorsun ya her şekilde işte bu yüzden seni seviyorum. Dostum benim.... Kano bulamazsak kayıık buluruz.. Ben bu hafta sonu çilingoza kamp atıyorum.. Botum da var ama tek...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR