Gezenbilir'in En Düşük Çeneli Üyesini Seçelim :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhanayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,356

Gezenbilir' in en geveze üyesi sizce kim? :)

• Kullanılan toplam oy
    8
Ynt: Gezenbilir'in En Düşük Çeneli Üyesini Seçelim :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Ya beni düşünüyorsun ya her şekilde işte bu yüzden seni seviyorum. Dostum benim.... Kano bulamazsak kayıık buluruz.. Ben bu hafta sonu çilingoza kamp atıyorum.. Botum da var ama tek...

inin esen çayına ...izlemeye gelelim bizde ....:smiley:

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Ya beni düşünüyorsun ya her şekilde işte bu yüzden seni seviyorum. Dostum benim.... Kano bulamazsak kayıık buluruz.. Ben bu hafta sonu çilingoza kamp atıyorum.. Botum da var ama tek...
ben bu haftasonu çalışıcam..işler yoğun..çıraklardan biri eksik olacak desene..iyi eğlenceler..

serkann' Alıntı:
ben bu haftasonu çalışıcam..işler yoğun..çıraklardan biri eksik olacak desene..iyi eğlenceler..

Çıraklık yapıyoruzseve seve ama hiç kayırmıyorsun ki bizi. Hani diyorum diff kilitlerim. İçimden gelmiyor diyorsun.. Kılım sana senden nefret ediyorum diyorsun.. Yoksa bir telefonunla 40 km yolu yapıp geliyordum düne kadar. Bem beyaz gömleklerimi yağlamaya ...

jaidevi' Alıntı:
Eşen çayı Kaş'da....Kanocuların buluşma noktası orası....
alpaslanepli' Alıntı:
Çıraklık yapıyoruzseve seve ama hiç kayırmıyorsun ki bizi. Hani diyorum diff kilitlerim. İçimden gelmiyor diyorsun.. Kılım sana senden nefret ediyorum diyorsun.. Yoksa bir telefonunla 40 km yolu yapıp geliyordum düne kadar. Bem beyaz gömleklerimi yağlamaya ...
............Arkadaşlar sizi ikaz etmiyeyim diyorum ama olmuyor kendinizi kaybediyorsunuz Konu dışına çıkmayalım KONUYA saygı o yoksa insana saygı lütfen lütfennnnn aaaaaaaaaa :mad:

Sayın ulan ayhan bey bu sayfada ettiğimiz her kelam konuyla alakalıdır.. Sen iyi bak konu başlığına .. Çenesi düşüklük yapıyoruz işte daha ne...

alpaslanepli' Alıntı:
Sayın ulan ayhan bey bu sayfada ettiğimiz her kelam konuyla alakalıdır.. Sen iyi bak konu başlığına .. Çenesi düşüklük yapıyoruz işte daha ne...
Arkadaşım iyi baksan konuyu açan benim bana ne anlatmaya çalışıyorsun haybeci o landcı kız la laklak yapıyorsunuz hep burda .bide çekirdek yemişsiniz her yerde olmuyor ama ;D

ayhanbursa' Alıntı:
Arkadaşım iyi baksan konuyu açan benim bana ne anlatmaya çalışıyorsun haybeci o landcı kız la laklak yapıyorsunuz hep burda .bide çekirdek yemişsiniz her yerde olmuyor ama ;D

Sen bu sayfayı beni seçerler diye umut ettiğin için açtın. Bilmiyormuyum ben.. Hakkını veriyorum işte sayfanın. Bak ortak bile beni seçmiş.. Mutlu ol işte sayfa amacına ulaştı... Verimli forumlar dilerim ;D

serkann' Alıntı:
biraz susta motorun soğusun arkadaşım bu ne ya..v8 cherokee motoru gibisin..;D

Ne yapayım günde ortolama 200 km. yapınca V8 ile bütünleşiyorsun bir birine benziyorsun.. Alacam bi tane 1.4 motor eşek! o zaman düzelirim belki :smiley:
Ama belki bak söz veremiyorum... ;D

Serkan,
Personel yoksa ben geliyim....

Laf aramızda, çok güzel Rock Slider yaparım... galiba.... bilmiyorum... sanırsam... :smiley:

Ölçü bile almana gerek yok.... :smiley: Her şey kafamda.... :smiley: Civata sayısına kadar, ölçülere kadar ezberledim... :smiley:
Vücudumdaki iş kazaları kadar civata kullanılıyor mesala :smiley:

Alfonse' Alıntı:
Serkan,
Personel yoksa ben geliyim....

Laf aramızda, çok güzel Rock Slider yaparım... galiba.... bilmiyorum... sanırsam... :smiley:

Ölçü bile almana gerek yok.... :smiley: Her şey kafamda.... :smiley: Civata sayısına kadar, ölçülere kadar ezberledim... :smiley:
Vücudumdaki iş kazaları kadar civata kullanılıyor mesala :smiley:
tabi ne demek ama hala resim göemedik :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR