adım şamil, adapazarında yaşıyorum. Otomotiv sektöründe çalışmaktayım. Off road ve 4x4 hobi. içten paylaşımların yaşandığı bu sitede herkese merhabalar
Ben kis aylari Rotterdam'da oturmaktayim.Ilkbaharda Venlo'da evim var oraya tasiniriz.Zaten Nisan-Kasim aylari devamli senelerdir
yurt disina gezmeye cikariz.Tabii ki her hafta Almanya'dayiz,bilhassa yakinda baslayacak olan Weinachten Pazarlari gorulmege
deger.Kar kalinligi su an 40 santim kadar oldu.Bayagi kayak yapilabilir.Almanya-Avusturya otoyollari perisan.
Slml.
slm ben çağlar karabulut , uludağ universitesin makine muhendisliği öğrencisiyim, daha oncede 2 yıllık otomotıv bolumunu bıtırmıstım okumaya heveslıyım galıba bıras, dıger hevesımde olabıldığince sınırların otesınde yasamak, aşılamayanı asmaktır ki muhtemelen cogumuzun burda olmasının sebebı bu... 2000 vitaram var ama arac aileme ait oldugundan henuz bı modifikasyon olayına girmiş değilim,, ama fikirleriniz ve sızın yaptıklarınız ısıgında bayagı yol katedıcem (eger baslayabılırsem) saygılar..
Herkese merhaba,
Bir doğa tutkunu olarak aranızda olmaktan mutluyum. En kısa zamanda bir arazi aracı alacağım. Dodge S100 ya da cherokee olabilir. sizlerinde değerli tecrübelerinden faydalanarak iyi bir seçim yapmayı ve sizlerle buluşmayı istiyorum