<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="ertancavus" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
ertancavus' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Yeni üye oldum, defender sahibi olmak istiyorum, bu aracı alırsam, bana getirisi ve götürüsü ne olur, pişman olurmuyum beni üzermi, bu konuda aydınlanmak istiyorum, teşekkür ederim.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
ertancavus (Ertan), Gezenbilir Ailemize hoşgeldin, Defender ile ilgili sorularına cevap bulacağın linki veriyorum,<br />
<br />
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=186.0<br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="muracal" data-source=""
muracal' Alıntı:
</div>
slm arkadaslar gercekten harıka bı sıte bende bı cj 5 var ve hartdop nerden temın edebılcegım konusunda sızlerden yardım beklıyorum her keze ii muhabetler.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
muracal, Gezenbilir Ailemize hoşgeldin, soruna Teknik bölümümüzden cevap bulabileceksin linkini veriyorum,<br />
<br />
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=4.0<br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="kıvırcık" data-source=""
kıvırcık' Alıntı:
</div>
Selam Arkadaşlar;<br />
Ben Hakan. Polatlı/ Ankara' da ikamet ediyorum. Eşimle beraber doğa yürüyüşü yapmayı seviyoruz. Lisanslı İzci ve klüp önderiyiz. Aktivitelerden haberdar olursak seve seve katılırız. Şimdiden teşekkürler.
</div>
</div>
</blockquote><br />
kıvırcık (Hakan), Gezenbilir Ailemize hoşgeldin, Ankara'da yapılan tüm aktiveteler ETKİNLİKLER başlığımız altında yayımlanıyor, sizleride bekleriz.</div>