Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu</b><br />
<br />
Sitemize yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz der güzel yazışmalar dilerim</div>
<br />
Merhabalar<br />
Ben Hakan Pekzorlu 1967 Adapazarı doğumluyum.Evli ve bir çocuk babasıyım.Darıca/Kocaeli de yaşamaktayım.T3 çüler vasıtası ile tanıştım sitenizle.Tekrar görüşmek üzere hepinize selamlar sevgiler saygılar.</div>
<br />
Merhabalar adım Erden Ersaraç 1983 İstanbul doğmluyum, pilotum. Gezenbiliri araştırdıktan sonra bu kadar kaliteli ve seviyeli bir ortamda bulunmaktan mutluluk duyuyorum. herkese sevgiler saygılar.</div>
<br />
Mrehaba arkadaşlar,adım İsmail ve istanbulda ikamet ediyorum denizcilk sektöründe çalışıyorym.<br />
Gezenbilir ailesine yeni katıldım,2010 da herkeze bol gezili,bol maaceralı,bol adrenalinli günler diliyorum<br />
2004 ten beri daihatsu feroza kullanıyorum,doğada olmayı çok seviyorum.</div>
<br />
slm arkadaşlar ben yeni katıldım gerçekten çok kıymetli bilgili ve kültürlü kişilerinn bulunduğu bir site.. ben genel olarak arabalar ve köpeklerden iyi anlarım.özellikle bisikletlerlede ilgilenirim.bisiklet gezilirine katılırım.off-road hayatımın bir parçasıdır</div>
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="sensar" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
sensar' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Selam arkadaşlar ben yeni katıldım gerçekten çok kıymetli bilgili ve kültürlü kişilerinn bulunduğu bir site.. ben genel olarak arabalar ve köpeklerden iyi anlarım.özellikle bisikletlerlede ilgilenirim.bisiklet gezilirine katılırım.off-road hayatımın bir parçasıdır
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>hoşgeldiniz off-road bölümünde aradğınızı bulabilirsiniz.</div>