KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ismim Nuri, 50 yaşındayım , istanbulda ikamet ediyorum , VW bir kamp-karavan aracım var doga ve gezi tutkunuyum, özel bir şirkette yönetici olarak çalışıyorum.
Merhaba ben Ankara da yaşıyorum.
İnşaat işleri ile uğraşıyorum,mümkün olduğu kadar gezilere katılmak isterim.
G.Cheeroke aracım var yavaş yavaş modifiye işlerine de girmek istiyorum,görüşmek üzere
Adım Sinan. 55 yaşında, emekli olmasına rağmen hala çalışmakta olan biriyim. Bu güzel ortamda ben de bulunmalıyım diye düşündüm. Güzel cümlelerinizi okumak bile yeter.
merhaba arkadaşlarben şeref usta bir askeri kuruluştan emekliyim arazili araç uzmanıyım kendi çapımda.ben diğer emekliler gibi yatamadım ben doğayı ve doğa severleri çok severim onun için arazili araç toplayan arkadşlara elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum ayrıca ben bu formu beğendim benim konumla ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum özellikle nadir beye konuya titizlikle baktığı için teşekkür ediyorum hoşça kalın.
Yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz sizleri karavan bölümünede bekleriz yaz geliyor kendi karavanınızı yaparak yaz boyu özgürce gezebilecek tüm bilgiler mevcut hadi kolay gelsin.
Merhaba ben uğurcan adana dan 18 yaşındayım henüz araç sahibi olamasam da sizlerin ruhuna sahibim off road ve bisikletle ilgili konular daha çok tercih alanım, fakat kampçılık doğa ve hayvan sevgimiz ortak paydamız, hepinize sevgiler saygılar.