herkese merhaba, ben abdullah, din görevlisiyim. yaş 25, Erzurumluyum, araçlar hakkında veya herhangi birşeyler hakkında bilgi alışverişinde bulunup sevaba girmenizi ve sevap işlemeyi düşünüyorum )
Merhaba,
Ben Balıkesir'den aranıza katılıyorum. Doğa tutkunu ama malum sebeplerden doğaya yeterince vakit ayıramayanlardanım. İyi bir arazi aracı almak ve doğa ile ilgili diğer paylaşımları takip etmek için buradayım.
Her şey gönlünüzce olsun...
Herkese selamlar bende İstanbul'dan aranıza yeni katıldım.
Eskiden dağcılık ile uğraşıyordum şimdilerde ise evlilikle beraber bu serüvene ara vermiş bulunmaktayım.
Ama hala çadır kampı ve off road tutkusu devam ediyor.
Herkese keyifli günler dilerim.
Ben Deniz. Bir üniversite öğretim üyesiyim. Geçen yaz Manisa Alaşehir de bir dağda yaptığımız klübe ile dağ ve köy yaşantısına ilgi duymaya başladım. Nissan Micra Marka aracım var ama defender almayı planlıyorum. Öyle bir dönüşüm bizimkisi
Manisa Salihli deyim. Öğretmenim. Av ve balık tutkusu beraberinde kamp ve doğa tutkusunu da aşıladı. Sizin gibi Defender düşündüm. Ancak doğa ya tamirci çağırmaktan bıkarsın deyince herkes G.Cherokee WJ aldım hem de daha ucuza. Defenderin çıktığı her yere hem de konfor eşliğinde çıkar. Saygılar.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar ben Özgür 24 yaşındayım Hatayda yaşıyorum bayağı erken yaşta doğa sporlarına merak saldım av ve balık tutkunuyum bir lada niva almayı düşünüyorum lakin yakıt ve uzun yol performansı beni kararsız kılıyor eğer alırsam of road ve kamp yapmayı düşünüyorum hayırlısı diyelim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben gülşen, bursa'lıyım. gezenbilir.com'a tesadüfen karavan kiralama ile ilgili bilgi ararken rastladım. uzun zamandır karavan tatili istiyordum fakat bu sene için uygun olabildik.
tecrübeli arkadaşlarımdan konu ile ilgili bilgi ve deneyimlerini paylaşmalarını rica ederim.
Merhabalar,
Ben Nermin. Antalya'dan katılıyorum.
Uzun süredir doğada vakit geçirmek, çadır veya karavan almak gibi düşüncelerim vardı ancak foruma tesadüf eseri yeni rastladım. Çok tecrübesizim ve burada ara ara bir şeyler danışarak o açığı kapatabileceğime inanıyorum. Şimdiden teşekkürler
Keyifli forumlar