Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,125
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,052,342

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,932 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,954
Merhabalar
6 ay İstanbul da 6 ay Tekirdağ da yaşayan emekli bankacıyım. Karavancıyım şimdide kendi romork karavanı yapan yaratıcı olmaya çalışan biriyim.
Hayatı gezerek, tadarak yaşamanız dileği ile.......
 

Etiketler
doğada çadır içinde ilk gecem.müthişti.60 yaş.sabah kuş sesleriyle uyanmak.ev yok,hastalar yok,ekmek al talimatları yok,komşu gürültüleri yok,borçlar bankalar yok,seçim kazanmışların havai fişek patlamaları yok,dünyanın hakimi benim diyen televizyon ekranları yok,top girdimi girmedimi diye yırtınan RIDVAN'lar yok,sinyalda neymiş geçerim ulan ben diyen magandalar yok,yok oğlu yok.ne vardı biliyormusunuz.gece bir hışıltıya uyandım,adını garip koyduğum(bir günlük herhalde) bir köpecik beni korumak için siper almış ve sabaha kadar yanımdan hiç ayrılmayarak beklemiş.bana can arkadaş olmuş GARİP vardı hayatımda.denedim onunlada konuşulabiliniyor.cevap veriyor.anlamış gibi başını sallıyor.sıkılınca esneyerek ''yeter abi''diyor.hulasası okadar YOK tan sonra geriye gerçek hayatın kaldığını gördüm.enkısa zamanda yeniden yeniden yeniden...sevgiler...
 
Son düzenleme:

Merhaba , gezmeyi seviyorum. karavan hep bir hayaldi yeni yeni bütçe ayırma şansım oldu. çekme veya motokaravan için araştırmalara devam ediyorum. 5 yıl içinde Türkiye turunu yapıp Avrupa turunu yapmayı planlıyorum. Motokaravanı kendim yapmayı düşünüyorum. Ankara da yaşıyorum.
 

merhabalar herkese
ilk aracımız 91 model defender 110 pikap sayesinde gezenbilir den haberdar oldum. umarım önümüzdeki süreçlerde aracımızı en iyi şekilde değerlendirip kullanmamız için yardımlarınızı esirgemezsiniz :smiley:
eşim ve benim tüm süreçlerini elde ürettiğimiz deri ürünler hazırladığımız CHİVİT adında bir markamız var.
 

Merhaba,
Murat ben, İstanbul'dayım. Bilişim sektöründeyim. Aracımı aldıktan sonra araştırma yaparken forumu keşfettim. Kullanıcı adım 18 yılı aşkın süredir aynı. Her zaman, herkese yardım etmeye çabaladığım için, dilekleri gerçekleştiren adam olarak üzerime yapıştı. Severek kullanıyorum :smiley: Bazen adım gibi de kullanıldığı oluyor.
Kendim hakkında ekleyebileceklerim; Airsoft hobisini icra ediyorum, amatör telsiz lisansı sahibiyim. Ateşli silahlar ve hafta sonu doğa kaçamaklarından keyif almaktayım. Herkese selam olsun.
Saygılar.
 




Herkese selamlar. Land Rover sahibi olup da bu siteye üye olmayanı dövüyorlarmış,çünkü outdoora dair en iyiler hep buradaymış. İyi olmaya geldim.
 


Merhaba,

2007 Cherokee sahibi olarak aranıza katıldım. İstanbul'dayım. İlk defa JEEP araç aldık, bundan öncekiler hep binek araçtı. Telekomünikasyon sektöründeyim, inşallah birlikte bilgilerimizden faydalanacağız.

Teşekkürler.
 

Merhaba arkadaşlar ben Cemrehan, bende boş zamanlarımda off road ve doğa sporlarına aşırı merak saldım zaten Sapancada doğup büyümüş biri olarak her ne kadar İstanbulda olsamda Doğadan yeşillikten ve ormandan kopamıyorum. Herkese keyifli vakitler dilerim...
 




Selam yol dostları.
Bursa da oturuyorum.Yeni otokaravan yaptırıyorum,kısmet olursa temmuz ayında tecrübelerinizden yararlanarak gezeceğim.Ben de sizlerle güzel şeyler paylaşmak isterim.
Herkese selam ve sevgiler
 

Merhaba ben de antalya'da ikamet etmekte olan bir frontera 2.0 sahibiyim. Bir süredir forumu zaten takip ediyordum, üye olmak bu güne nasip oldu.
Selamlar tekrar : )
 


Kod:
Herkese merhabalar. Ben 25 yaşında, 2 metre boyunda, üniversite öğrencisi, kamp ve doğa tutkunu, yaşamaktan keyif alan çok ağır bir işsizim. Sizlerle tanışmak fikirlerinizden ve deneyimlerinizden faydalanmak, fikirlerimi ve deneyimlerimi paylaşmak isterim. Yaşamak bir adım ötede!
 



Merhaba,

Bilişim sektöründeyim. Daha bir araç sahibi değilim ama yakında bir tane edinmek istiyorum.

Hem sizle tanış olmak, hem de kendime en uygun aracı bulabilmek için aranıza katılıyorum.

Hepinize selamlar.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,440
Mesajlar
1,517,971
Kayıtlı Üye Sayımız
172,094
Kaydolan Son Üyemiz
ArdaDeniz16

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst