Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,125
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,052,491

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,932 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,954
Merhabalar. İsmim Emre, 26 yaşındayım.
Maslak Atatürk oto sanayi sitesinde çalışan, Grand Cherokee araçlarına hayran ve yakın zamanda bir 5.2 ile aranıza katılma niyeti olan bir arkadaşınız, kardeşinizim.
 

Etiketler

Merhaba Arkadaşlar ;
Ben Mustafa. Aranıza Balıkesir'den katılıyorum . Av, deniz ve doğa tutkunuyum.Görüşmek ümidiyle , hayırlı günler...
 


Bilmiyorum doğru yeremi yazdım ama ben Gökhan. Eğitim sektöründeyim. İşim kalabalıkla insanla yapılan bir iş. Sanırım bu yüzden dağlar taşlar benim aşkım olmuş durumda. Hafif doğa gezilerine bende katılmak isterim herkese merhaba..
 



selamlar. ben hamza. izmirde oturuyorum. babamın mordoğandaki tarlasına çekme karavan koymak istiyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum. elektrik su var. 220v kullanacağım. 3 kişilik düşünüyorum. ben hanım çocuk.
 

Merhaba ben Ümit
bu forumdan birçok kez yararlandığımı farkedince üye olmaya karar verdim. İlk defa bir foruma üye oldum sanırım. Umarım benim size sizin bana bilgi yönünde faydalarımız olur ve yeni arkadaşlıkların güzel bi adımı olur. Kısaca kendimi özetlemem gerekirse;
Deli dolu biri oluşum, her telden çalışım, bitmek tükenmek bilmeyen enerjim, piyano çalmaktan müthiş haz alışım ve kafamın hiç durmadan yeni fikirler üretmesi beni ben yapan şeylerden birkaçı. Hayalim doğanın içinde kendi inşa ettiğim bir evin önündeki hamakta kitap okumak yada karavanla dünyayı dolaşmak...
 



SELAMLAR HERKESE,

ADIM BERKAY, ÇANAKKALE DE YAŞIYORUM. 30 YAŞINDAYIM. BU FORUMDA BİRÇOK ŞEY ÖĞRENDİM VE FAYDASINI GÖRDÜM.
DODGE GRAND CARAVAN (GRAND VOYAGER IN AYNISI) SAHİBİYİM. OFF ROAD YAPMAK İÇİN GRAND CHEROKEE ZJ KASA BAKIYORDUM AMA KISMET OLMADI ARTIK YAVAŞ YAVAŞ GEÇİŞ YAPACAĞIM.
HERKESE İYİ SOHPETLER=)
 



Merhaba.
'karavanda yaşam' deneyimi yaşamaya başlamadan önce tanımak için, arkadaşımın tavsiyesi ile gruba göz attım ve hemen üye olmaya karar verdim. Forum yöneticilerine ve üyelerine teşekkür ederim.
İstanbul'da adada yaşıyorum, Akademisyenim.
Şimdilik gezi için, sonrasında sürekli yaşam için karavan ve tekne özlemim var.
Yeni başlayacak olan biri olarak karavan sevenlerin tavsiyelerini alabilirsem çok sevinirim.
Sevgi ve saygılar :smiley:
 

Merhaba.
'karavanda yaşam' deneyimi yaşamaya başlamadan önce tanımak için, arkadaşımın tavsiyesi ile gruba göz attım ve hemen üye olmaya karar verdim. Forum yöneticilerine ve üyelerine teşekkür ederim.
İstanbul'da adada yaşıyorum, Akademisyenim.
Şimdilik gezi için, sonrasında sürekli yaşam için karavan ve tekne özlemim var.
Yeni başlayacak olan biri olarak karavan sevenlerin tavsiyelerini alabilirsem çok sevinirim.
Sevgi ve saygılar :smiley:


Hoşgeldiniz keyifli forumlar


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 


Merhabalar arkadaşlar, aranıza yeni katıldık.
Bugüne kadar hep ertelediğimiz karavan sevdasına, bu yıl eşimin de emekli olmasıyla kavuşuyoruz. Henüz bir karavanımız yok, arayışlarımız esnasında sizlere kavuştuk. Çok da isabetli oldu, sizlerden çok şey öğreneceğimizden hiç kuşkum yok. Umarım birgün yollarada karşılaşır ve tanışırız.
Sabırsızlıkla o günleri bekliyoruz.
Selamlar hepinize...
 




Selam olsun herkese. Kırım Türkü Ankara/Polatlı'dan dahil oldum. Makinacıyım Aslı tornacılıktır. Bilmediklerimi öğrenmek, bildiklerimi naçizane aktarabilmek amacımdır. Çıktık bakalım bir yola sonu hayrola....
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,440
Mesajlar
1,517,977
Kayıtlı Üye Sayımız
172,096
Kaydolan Son Üyemiz
R.K. o.oğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst