Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,125
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,052,069

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,932 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,954
Merhaba
Ben Serkan 42 yaşındayım , istanbul'da yaşıyorum, bankacıyım, evliyim 1 erkek çocuk sahibiyim. Yeşili, doğayı, denizi ve seyahat etmeyi çok seviyorum. Çalışan olunca yılda bir tatil için otel motel kalmaktan sıkılıp 40'ından sonra çadırcı oldum . İyi ki de oldum.
Herkese saygılar.
 

Etiketler
Merhabalar.

Ben İsmail İstanbul Silivri de yaşıyorum. Çocukluğumdan beri çadır ve kamp hayatı ile iç içeyim tabi bu kamp alanı işlettiğimiz için gelen bir alışkanlık. tabi bu kampçılık toplu kamp alanlarından ibaret oldu hep. Artık beni daha çok heyecanlandıran doğa kamplarına başlama zamanı geldi. 29 yaşında evliyim eşime de kampçılığı aşılama çabalarım hızla devam ediyor :smiley: tüm aileye selamlar.
 

Merhaba gezenbilir üyeleri

Kocaelide yaşıyorum, bende motokaravanımı yapıp eşimle birlikte ülkemizin her yerini ve imkanlar dahilinde olursa dünyada birkaç ülkeyi gezmek isteyenlerdenim umarım bu isteğime sizlerinde sayesinde erişebiliri.
 

Merhaba. Sürücü değil şoförüm. Sosyal medya manyağı değil, dağ bayır gezmeyi fotoğraf çekmeyi dağın doruklarında nara atmayı seven, 2001 Terracan 2.9 CRDI ile off road değil sadece gönlümün istediği yere gidenlerdenim.

Gün eksilmesin pencerenizden.
 

Merhaba Ben Cansu,

Kendi karavanımı nasıl yaparım diye araştırırken gezenbilir portalını fark ettim. Portal sayesinde birçok ayrıntıda bilgi sahibi oldum.

Teşekkürler.
 



Herkese merhaba.adim fersan 41 yasindayim beylikduzunde yasiyorum.2007 den buyana motorsiklet kullaniyorum suan vfr1200x ve sym wolf250 motorsiklet sahibiyim
 

Merhabalar, 30 yaşımdayım istanbul kavacıkta yaşıyorum. Geçen sene kampa merak saldım ilk kamp tecrübemi 19.90tl lik çadırla yaşadım. Kamp düşkünlüğüm arttı vitara alıp dağda bayırda çadır kurmak istiyorum.
 

Merhaba,

Uzunca bir süredir grubu takip ediyorum, bugün de üye olarak aranıza katıldım. İstanbul'da çalışıyor ve yaşıyorum. Ev kiram ve faturalarım maaşımın yarısını geçiyor olunca, evden ayrılıp kredi çekerek karavanımı almanın ve onun borcunu ödüyor olmanın daha mantıklı olacağına karar verdim. Eşyalarımı sattım, ehliyet kursuna başladım ve kredi başvurusunda bulundum. Son ve en önemlisi de alacağım kararvana karar verdim. Mayıs ayı itibari ile evimden ayrılarak karavanda yaşamaya başlayacağım. Buradan sizinle bilgi paylaşımında bulunmak niyetindeyim.

Tekrardan merhaba, yollarda görüşmek dileğiyle..
 

Merhabalar
Cerkezkoyde yasiyorum.karavan sahibi olup dag bayir bucak gezmek istiyorum ancak imkanlar elvermiyor. Oyuzden konulari hep takipteyim. Iyi forumlar.
 

Abilerim kardeşlerim ismim Onur
Yeni üyeyim küçüklüğümden beri telsize merakım vardı nasip olursa seneye belge alıcam şuan elimde baiston marka bi telsiz var
 



Ben Umut, Antalya dogumluyum. Doğa gezilerinden yuksek derecede haz almaktayım. Fotoğraf cekmek, Bisiklete binmek, teknolojik gelişmeleri takip etmek hobilerim arasindadir. Mesleğim olan makina teknik ressamligini çorum da icra etmekteyim.
 


4e71bfb7 c38e 41ee 8a9f 1a35e8b91bb4
 


Selamlar.
Ben ramazan aranıza bugün katıldım.
Grand cherokee hastasıyım.
Yaza düğünüm var ve ozamana kadar bilgi araştırması yapıyorum sizde bayadan beri takip ediyorum. Artk aranızdayım
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,961
Kayıtlı Üye Sayımız
172,091
Kaydolan Son Üyemiz
Engin Koygun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst