selam. ben ekrem izmitteyim 36 yaşındayım. yabancı bir şirkette çalışıyorum. Doğayı ve gezmeyi çok seviyorum dağlar beni kendine mıknatıs gibi çeker. Yakın zamana kadar vitara vagon um vardı. şimdi defender lere ve cj5 lere merakım var kısmet diyorum ama aranızda öğreneceğim çok şey olduğuna eminim.
selamlar yeniyim ama yarim teçrubeliyim gecen hafta inönü yaylasinda kamp yaptik bu aileyide bu yaylada görmüştüm karavanlarla gelmiştiniz bizde motorlarla ordaydik saygilar mevlüt namidiyer uçuçu
Eteğimin iki yanından tutup bacaklarımı çapraz yapıp huşuuu içersinde eğilip herkezi selamlıyorum yeni gelenler için bir giriş bölümü bulamadığım için burda gevezelik yapıp hoşgeldinleri kabul edeyim dedim. : nedense... yeniden merhaba..
Merhabalar, ben salih turizmciyim ve forum siteniz çok güzel olmuş. bu güne kadar ofroad ve doğa gezilerine karşı merakım oldu ancak bir iki kere arkadaşlarımın araçları ile bu gezilere katılabildim ama bundan sonra bu tarz ektinliklere daha fazla katılmak ve sizin bilgilerinizle daha çok tecrübe edinmek istiyorum. şuan için benim 2001 model freelander 2.5 v6 suv'um var ve bu aracımı çok seviyorum. bu aracımın şehir içi ve hafif arazi performansından memnunum ama aracımı daha zor arazi şartları için modifikasyon yapmak istiyorum. benimle bu konu hakkında ki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba yeniden ben Hale tesadüfen keşfettiğim sitenizi çok beğenerek kalmayı uygun gördüm.İlgi alanlarım kayak,F1 ve futbol.Eski bir sporcuyum.Büyük bir firmada müşteri ilişkileri yöneticisi olarak çalışmaktayım.Katılımımın ve paylaşımarımın sürekli olması dileği ile yeniden herkezi selamlıyorum.