Foruma yeni katıldım. Gaziantep'de ikamet ediyorum.
Doğada vakit geçirmeyi, kamp ve gezileri seviyorum. Koşu, yüzme, tüplü dalış ve bisikletle ilgileniyorum.
Selamlar.
Merhaba, Ben Ankaradan safa öğrenciyim. Yakın bir akrabamdan aldığım 5.2 hevesiyle 1998 5.2 zj aldım. Aracımı detaylı öğrenmek ve öneri almak için burdayım. Ayrıca doğayı seviyorum kampa ilgim var nasip olursa kampçılığıda deneyimlemek istiyorum sağlıcakla...
- Adım Eren Deniz Özdemir, Ankara'da ikamet etmekteyim. Son 1 yıldır, uzun soluklu kamplarda bulunmaya çalışıyorum. Eşimden dolayı Antalya bölgesinde kamp yapma şansım yok (eşim Antalyalı) ))
- Sizinle buradaki paylaşacağımız şeylerin sadece burada kalmaması dileğiyle.. Herkese hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum.
Herkese Merhaba Daha öcneden Gezenbilir forumdan üye olmadan çok faydalandım. bu sefer üye olmak istedim, bende bir Karavan yaptım, bu kervana girdik hayırlısı ile. herkeseye iyi günler görüşmek üzere.
Merhabalar bende hoş geldim. Kendi küçük damla karavanımı (ülkemizde bilinen adıyla caretta) yapma maceram ile bende aranıza katılmış bulunuyorum. Her türlü desteğinizi değerlendirmeye açık durumdayım
Tüm gezenbilir ailesine, hocalarıma ve üstadlara selamlar. 38 yasındayım Antalyada yasıyorum. Yaklasık 1 yildir forumu okuyorum. Bugune kadar cok faydali oldu ve bircok sey ogrendim. Simdi uye oldum cunku artik ciddi ciddi bir arazi araci alarak dogada daha fazla vakit gecirmek istiyorum. Herkese sevgiler, saygilar
Tüm gezenbilir ailesine, hocalarıma ve üstadlara selamlar. 38 yasındayım Antalyada yasıyorum. Yaklasık 1 yildir forumu okuyorum. Bugune kadar cok faydali oldu ve bircok sey ogrendim. Simdi uye oldum cunku artik ciddi ciddi bir arazi araci alarak dogada daha fazla vakit gecirmek istiyorum. Herkese sevgiler, saygilar
Selamlar daha evel 2017 de kaydolmusum motorlu araclari cok seven biriyim uzun bi zamandir yoktum ama karsima orjinal bi safkan land rover cikti ve ben bunun tam modelini ve onu toplayabilicek bi usta varmi?bunun tavsiyesini almak icin buradayim.
Resimlerini buradan mi paylasayim yoksa konumu acayim bilemiyorum yeniyim
Tecrübeli arkadaslar yardimci olurlarsa cok sevinirim gece nöbetindeyim suan yazmak isteyen yazabilir Herkeze sevgi ve saygilar İstanbul dan