Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,223,898

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba okan ben,

23 yaşındayım, aslen bilg. Mühendisiyim fakat otomotiv sektöründe dış ticaretçi olarak çalışmaktayım.

kocaeli izmit merkezde ikamet ediyorum.

1999-2000 model Cheroke Overland alarak off-road'a dahil olmak istiyorum.

Etiketler

Merhaba.

Adım Tayfur.Bursa'da yaşamaktayım.23 yaşındayım.Aktif olarak off-road ile ilgilenmekteyim.Uzun süredir Gezenbilir sitesini takip etmekteyim,üye olup yorum yazmak bugüne nasipmiş.Forum kuralları hakkında ilk defa kullandığımdan dolayı pek bilgiye sahip değilim,yanlışlarım olursa affola.Şuan ki aracım Toyota Hilux ln106.

İyi günler ve saygılar..

Arkadaşlar hepinize merhaba adım Barış.doğa sporları,balıkçılık,Fotoğrafçılık ve uzun bir süresinde off road la ilgileniyorum.2001model 2.7td Nissan terrano aracım.Sizlerle tanışmak bugüne nasip oldu.

Merhaba arkadaşlar, ben Murat...
Bolu'da yaşıyorum. Memurum...
Aynı zamanda izci lideriyim...

Merhaba; Ben Lütfü. Aranıza Bursa'dan katılıyorum.Yaşım 49. Yaklaşık kırk ülkeyi motosiklet ile turladıktan sonra artık sıranın karavana geldiğini düşündüm ve daha önce arkadaşlarımdan duyduğum sitenize üye oldum. Hepinizin yolu açık olsun.

selamlar ben volkan yılmaz
26 yaşındayım elektronik mühendisiyim, istanbul tuzlada yaşıyorum.
bir Lada Nivam var ve offroad yapıyorum.
Mutlu yıllar:D

Merhabalar herkese, Ben Süleyman GÖZ. Kütahyalıyım, Almanya'da ve Türkiye'de, ticaret yapıyorum. Hertürlü doğa sporlarıyla ilgiliyim. Aktif olarak offroad,enduro motocross, kayak sporlarını yapmaktayım.
1999 model Mercedes Unimog U 1650, aracımı, hayalimdeki unimoga dönüştürebilmek için bir çabam var. Foruma resim yüklemeyi öğrendikten sonra, aşama aşama fotoları ve videoları sizlerle paylaşmak ve değerli fikirlerinizi almak isterim.
Huzurlu ve mutlu olun.

Merhabalar herkese; Ben Süleyman GÖZ. Kütahyalıyım. Almanya'da ve Türkiye'de ticaret yapıyorum. Doğa sporlarına ilgiliyim. Aktif olarak offroad, enduro-motocross, kayak sporlarını yapmaktayım.
1999 model, Mercedes Unimog U 1650 aracımı, hayalimdeki unimoga dönüştürebilmek için, bir çaba içindeyim. Foruma resim ve video yüklemeyi öğrendikten sonra, sizlerle paylaşmak ve değerli fikirlerinizi almak isterim.
Huzurlu ve mutlu olun...

arkadaşlar bende murat malum turkıyede sevılen ve cok tutulan isim
mobıl teknısyenım işim geregı sureklı gezıyorum

arkadaşlar bende murat malum turkıyede sevılen ve cok tutulan isim
mobıl teknısyenım işim geregı sureklı gezıyorum

Eveeet. . Türkiyenin çoğu sahilinde yaptığım yaz kampciligindan sonra artık kış Kampı ve zirve yürüyüşleri yapmaya da karar verdim ve özellikle malzeme seçimi,rota paylaşımı ve tecrübelerini paylaşılması açısından çok faydalı buldum.Fizyoterapistim. ankarada çalışıyorum..askerliğimi yaptım. Ehliyetim alkolden dolayi polis tarafindan 2 yıllığına benden daha güvenli bi yere alındı. .içimi de döktüm ..Ohh
yiyin için gezin spor yapın okuyun mutlu olun ve mutlu edin..
hayat bu !

Eveeet. . Türkiyenin çoğu sahilinde yaptığım yaz kampciligindan sonra artık kış Kampı ve zirve yürüyüşleri yapmaya da karar verdim ve özellikle malzeme seçimi,rota paylaşımı ve tecrübelerin paylaşılması açısından çok faydalı buldum.Fizyoterapistim. ankarada çalışıyorum..askerliğimi yaptım. Ehliyetim alkolden dolayi polis tarafindan 2 yıllığına benden daha güvenli bi yere alındı. .içimi de döktüm ..Ohh
yiyin için gezin spor yapın okuyun mutlu olun ve mutlu edin..
hayat bu !

Merhabalar Uşaktan yazıyorum.Karavancılarla tanışıp gezi proğramlarına katılmak istiyorum.

herkeze merhaba ve ıyı forumlar dilerim adım gürelcan kocaelıyım ayrıca kocaeli üniversitesinde ogrencıyım su an clio 4 kullanıyorum ama yakın zamanda toyota ln 65 almak ıstıyorum , bılgılerınızı ve deneyımlerınızı ogrenmek ıcın aranıza katıldım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,377
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR