MELKOD MÜHENDİSLİK PROJE
Yeni Üye
<div class="bbWrapper">Merhabalar Forum Müdavimi Dostlar;<br />
<br />
Uzun zamandır üye olmayı planladığımız fakat yoğunluktan fırsat bulamadığımız bu güzide organizasyona nihayet dahil olabildik.Sizlerle birlikte olabildiğimiz için çok mutluyuz<br />
Bizler 15 yıldır ARAÇ PROJELENDİRME sektöründe faaliyet gösteriyoruz.Kocaeli Gebze ilçesindeki mühendislik ofisimizde onbinlerce tadilat projesi ve yüzbinlerce ithal araç uygunluğu ile Türk Otomotivine hizmet ediyor olmaktan son derece mutluyuz.<br />
Ben firmanın yetkili Makine Mühendisi olarak sizlere yazıyorum.Adım Abdullah KODALAK.Bu forumda birçok arkadaşımıza karavan projelendirme hizmeti sunduk ve sanırım mutlu edebildik ki bizi forumun birçok yerinde tavsiye etmişler sağolsunlar.<br />
TSE'nin Motokaravan dönüşümü sırasında çıkardığı zorlukları aşmak için Change.org sitesinde başlatmış olduğunuz haklı mücadeleyi destekliyoruz.<br />
Motokaravan projelendirmesi ile ilgili mevzuatın tamamına hakim olan firmamız farklı ve alternatif çözüm yolları için sizleri aydınlatmaktan ve danışmanlık hizmeti vermekten mutlu olacaktır.<br />
<br />
Hepinize saygılar sunarım....</div>