<div class="bbWrapper">Merhaba,<br />
Emekli olmaya az bir zaman kaldığını düşünerek karavan hayalleri kurmaya başlamışken bu forum karşıma çıktı. Yurt içi ve yurt dışı bir çok turistik gezi deneyimim oldu. Özellikle yurt dışı gezileri için karavan konusuyla ilgilenmeye başladım. Foruma üye olduktan sonra üstünkörü okuduğum halde, ilk yüz civarındaki yorum bile düşüncelerimi önemli ölçüde etkiledi. Bunda neyi aradığınızı bilmek de çok önemli. Bu nedenle yapılan paylaşımların olumlu ve yapıcı olduğunu düşünüyorum. Şimdiden katkı veren, düşüncelerini bizimle paylaşan forum ortaklarına teşekkür ederek kendimi tanıtıyorum.<br />
Kamu ve özel sektör deneyimlerimin ve 30 yıllık meslek yaşamımın son günlerinde artık bir karavan özlemi sardı beni. İki yabancı dil bilirim. O nedenle yurt dışı gezileri özellikle ilgimi çekiyor. Kendi aracımla veya uçakla bir çok Avrupa ülkesini gezme fırsatım oldu. Amatör radyocuyum. Eski, müsabık bir olimpik yelken sporcusuyum. Son olarak Laser Radial sınıfında yarışmıştım. Hemen hemen bir baştan bir başa Türkiye'nin her tarafını görmüş 23 yaşında bir motosikletim var.<br />
Corona virüs salgınının yaşamımızı etkilediği şu günlerde tekrar eskisi gibi gezebilir miyiz bilmiyorum ama, gezebilme adına, yaşadığımız evreni keşfedebilme, insanın bedenen ve zihnen özgürlüğü adına kısıtsız günlerin bir an önce gelmesi dileklerimle forum üyelerine merhaba diyerek başlıyorum.</div>