Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,107,995

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,935 49.5%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,957
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

kadir_dogan ,gezenbilir ailesine hoşgeldin,biraz da kendini tanıtırsan ,neredensin ne yaparsın niye buradasın vs memnun oluruz...... :smiley:
 

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Cedrus48 tam da mesleğinin sana mutluluk veren sonuçlarından dolayı istemiştim bu mesleği.Düşünebiliyor musun çıplak bir arazi 10 bilemedin 20 yıl sonra yemyeşil ormana dönüşmüş.Ama bu bürokrasi canavarı ve siyasetçilerin işgüzarlığı mı desem,densizliği mi desem;size meslek hazzı tattırıyor mu?Yine de sürekli ormanlarda,açık arazide çalışmak doyulmaz bir zevk olsa gerek.Size çalışmalarınızda başarılar diliyorum.Daha temiz ve çok çok daha yeşil bir Türkiye(Dünya)'ye kavuşabilmek dileğiyle,slm.
 


Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar öncelikle bu sitenin oluşumunda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum inanılmaz güzel bir oluşum yakalanmış elinize aklınıza sağlık.
Ben Serkan TUT Düzce de ikamet etmekteyim, OFFROAD ve DOĞA ile iç içe olan bir kişiyim 2005 ile 2007 yılları arasında TOSFED ve Kulüplerin düzenlemiş
olduğu yarışlara ulusal lisansla katıldım çok güzel günlerim, çok güzel dostlarım ve çok güzel anılarım oldu fakat Kasım 2007 yılında Sakaryada düzenlenen ulusal
yarışta çok talihsiz bir kaza geçirdim omurga kemiğimde 2 kırık oluştu yeni yeni normal hayata döndüm. Tabi o günler gözümde tütsede tekrar yarışmam söz konusu değil
ama doğaya çıkmam ve ufak tefek adrenelin yaşamam mümkün ve bulunduğum bölge buna çok çok müsait yaylalar göller hepsi elimizin altında ve siz değerli dostlarımıda
bölgemize davet ediyorum
Sizlerle tanışmaktan çok memnunum hepinizi selamlıyor teşekkür ediyorum....

 MG 2310
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhabaa ben geç kalmışım buraya yazmakta:smiley:) hemen telafi etmem lazım..ben sebiha ev anneliğinden emekli,genlerimde göçerlik olduğundan dolayı sanırım, evde durmayı hiç sevmeyen bir babanneyim...büyücek bir arabam var onu kendi çapımda karavan gibi yaptım, gidebileceğim heryere gitmeye gezmeye çalışıyorum..bu siteyi çok seviyorum,en çok zaman geçirdiğim yer burası...herkese sevgiler...
 



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Serkan kardeşim öncelikle çok çok geçmiş olsun ,kötü günler geçirmişsin ,beterin beteri vardır diyerek tekrar geçmiş olsun diyorum ;bu arada gezenbilir ailesine hoşgeldin .. :smiley:


sayın sebiha33 geç kalmak iyidir hiç gelmemektense aramıza hoşgeldiniz ................. :smiley:
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Serkan bey çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede eski sağlığınıza kavuşursunuz.
Sebiha33 siz de hoş geldiniz selamlar...
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ben de siteye yeni katılan birisi olarak Sebiha 33'e,Kadir Doğan'a,Serkan Tut'a hoşgeldiniz diyorum.Ayrıca Serkan Tut'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.yaşadığı coğrafyayı da düşünürsek kendisini kıskandığımı söylemek isterim.Sanırım Türkiye'nin en güzel bölgelerinden.Belki de en güzeli.Slm ve sevgiler
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

selam arkadaşlar
öncelikle yeni katılan tüm gezginler hoş geldiniz
ayrıca serkan çoook geçmiş olsun...
 







Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese çok teşekkür ediyorum göstermiş olduğunuz incelikten dolayı,
Cem bey sizde aramıza hoş geldiniz Düzce nin inanılmaz güzel bir doğası vardır rafting yapabilir yaylalara çıkabilir yani güzel vakit geçirebilirsiniz.
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Hoş Geldiniz,

Öncelikle geçmiş olsun, umarım resimde gördüğüm aracınız gibi, tüm arazi araçlarınızı tekrar 3 tekerlek üzerine kaldırabilecek sağlığa en kısa zamanda kavuşursunuz. Hislerinizi anlayabiliyorum keza 1998 yılında lisanslı olarak co-pilotluk yaptım veTürkiye Şampiyonasını kovaladım. Sevgili Cengiz Özel'in yanında birçok yarışa katıldım ve askerlik sebebiyle yarış camiasından koptum. Söylemiş olduğunuz gibi güzel anılar ve arkadaşlıklar oluyor. Umarım birgün pilot co-pilot veya rakip olur ve o camianın içine girebiliriz. Davetinizi tüm Gezenbilir ailesinin fertleri gibi üstüme alıp teşekkür ediyorum.

Sağlıklı ve güzel günler dilerim.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,496
Mesajlar
1,518,866
Kayıtlı Üye Sayımız
172,159
Kaydolan Son Üyemiz
Fatih avcı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst