Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkeze merhaba.
Sitenize çok sevdiğim arkadaşım (sitenizin modaratörü Özlem KÖZ ) sayesinde üye oldum. Buradan ona teşekkür ederim. Sitenizi gezerken çok sevdiğim motor kulübünden arkadaşım kunduz Volkan'ı gördüm daha bir keyif aldım.
Kısaca kendimi tanıtabilirim artık.
Fatma SEYHUN 1977 doğumluyum, İkizler burcuyum. turizm sektöründe çalışıyorum küçük bir motorum (mondial 150 zat) var. Gezmeyi, eğlenmeyi ,her türlü sosyal aktiviteleri, yeni dostluklar edinmeyi çok severim. Özlem'e motor alma konusundaki tavsiyelerinize teşekkür ederim. Yoğun bir sezonda çalıştığım için çok fazla vakit ayıramıyorum bazı şeylere fakat, fırsat buldukça dostlarımla biraraya gelir birçok organizasyonlarda keyifli vakitler geçiririm. Henüz çok fazla siteyi gezemeden üye oldum artık kusura bakmayınız.
Yavaş yavaş alışırız artık.
Hoşgeldin Fatoşçum aramıza katıldığın için biz teşekkür ederiz.Buarada benide sevgili Mert (Deep) tanıştırmıştı site ile bende tekrar tekrar teşekkür ederim..Çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar seni bekliyor.
Sedat ve Hasan teşekkür ederim , hoşbuldum faaliyetleriniz hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum daha yeni olduğum için , sağolsun canım arkadaşım Özlem beni bir yandan yönlendiriyor arıyorum...
En kısa zamanda görüşmek tanışmak üzere haoşçakalın bol bol gezin...
Sayın Sedat , Sayın Murat,Sayın Nadir abi,Sayın İbrahim,Sayın Mert ve burada adını sayamadığım diğer arkadaşlar
kamuoyu baskısı ve özellikle Sedat ,Murat !! ikilisinin 29 ekim kortej gününde, ciddi ısrarları sonucunda!!!!!! ''EFSANE MOGCU İLKER '' siteye nihayetinde üye oldu ) siteye ve millete hayırlı olsun..Yağmur,kar,çamurda görüşmek üzere.......