<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="meranka" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
meranka' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Selam herkese çoktandır takipcinizim şu aracı almadan da bişeyler yazmak istemiyordum ama .......kısmet <br />
burada satlık araç varmı sahibindekiler sahipsiz galerici olmuşlar hepsi.....
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
öncelikle siz ve diğer arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.<br />
<br />
Bu forumda elbette sizin gibi doğa sporları ve offroad'ı seven bir çok arkadaşla tanışacaksınız. Forumun ilgili başlıklarını gezdiğinizde araçlar ile ilgili teknik konulardan alım-satım başlıklarına kadar bir çok başlığa rastlayabilirsiniz. Tavsiyem öncelikle bu dostlar arasında hobinizin derecesini iyice bir değerlendirmeniz olur, araç almasanızda bir çok arkadaşımız sizinle aynı etkinliklerde olmaktan mutluluk duyacaktır. Araç alımı işinde ise mümkünse forumda bulunan eski üyelerden de destek ve onay alarak hareket edin derim. Bulduğunuz araçları onların tavsiyesi ile ustalığı onay almış yerlerde değerlendirtin ve sonra karar verin, nihayetinde satıcı herkes kendince aracını över ama bu hobi için alacağınız aracın sizi pişman etmemesi için bu "beleş" tecrübelere kulak vermenizi şiddetle tavsiye ederim : )) çok eski forum kullanıcıları ara sıra araçlarını değiştiriyorlar, özellikle camiada bilinen bu araçlar kafanızın daha da rahat etmesine katkı sağlar, başka türde bulursanızda bulduğunuz aracı offroad için profesyonelce kullanan deneyimli arkadaşlarımız size alım öncesi her türlü teknik desteği ve bilgiyi sağlayacaktır, buna emin olbilirsiniz, yeterki doğru başlıkta bu konuyu masaya yatırın...<br />
<br />
Şimdilik saygılarımla, tekrardan hoş geldiniz...</div>