gmc pickupın motokaravana dönüşümü.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan luthier Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,948

luthier

Yeni Üye
Mesajlar
13
Tepkime Puanı
0
Selamlar gmc pickupımı karavana dönüştürmek gibi bir planım var. Karavan dünyasına adım atmak istiyorum çok güçlü bir araç olduğu için bunu kullanmak istiyorum . karose yapan bir imalatçıya gidip pickupın arka kısmına oturacak şekilde istediğim boyutta bir kasa yaptırsam karavanın gerektirdiği bütün döşemeleri yapsam nasıl olur? fikirlerinizi bekliyorum böyle bir proje için.
 

Etiketler
Ynt: gmc pickupın motokaravana dönüşümü.

Sitede bu tarz karavan yapan(alan-yaptıran-tadilat eden)arkadaşlar var.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80039.0

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68771.0

Ama özellikle yapmadan önce bu bölümü okumanızı öneririm,
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68812.0

Kolay gelsin,sevdiğim kaslı bir araçtır,ayrıca google a ALASKA(alaskan) CAMPER yazarsanız farklı tarz ve modeller bulabilirsiniz
 

Ynt: gmc pickupın motokaravana dönüşümü.

mayıstosböce verdiğiniz linkleri okuyacağım, alaska camperıda arattım bu arada yalnız ben bu tarz küçük bir karavan hayal etmiyorum kasadan başlayacak ve yaklaşık 4.5 metre falan gidecekve arkaya ekstradan 2 teker(damperdi herhalde bunun adı yanlış hatırlamıyorsam) eklenecek. bu şekilde 9 10 m2 lik bir yaşam alanım olsun iki kişi rahat yaşayabilsin gibi plan. bakalım linklerinizi okuyayım kafamda neyi nasıl yapacağıma dair fikirler olusacaktır umarım teşekkür ederim .
 

Ynt: gmc pickupın motokaravana dönüşümü.

Arkadaş , yapmasına her şeyi yapar veya yaptırırsın da ÖNCELİKLE imalatın yasal boyutunu ve TSE den proje onayını incelemenizi öneririm. Dediklerinizi yapıp motokaravan ruhsatı alabilmek pek , belkide hiç , mümkün olmayabilir.
 

Ynt: gmc pickupın motokaravana dönüşümü.

Öncelikle hoş geldiniz aracınıza benzer bi arac da bende var ama düşleriniz ne yazıkki bu ülke standartları dışında ve hic bi yerden izin alamazsınız DİKKAT
 



Ynt: gmc pickupın motokaravana dönüşümü.



cevap verenler için teşekkür ederim, moto karavan olayının o kadarda kolay birşey olmadığını anladım. bu yüzden çekme karavan olayına gireceğim büyük ihtimalle. böyle oluncada epey bir uzunluk olacak kullanım zorluğu korkutuyor beni. birde koaravanın eni en fazla kaç metre olabilir türkite sartlarında?
 

Ynt: gmc pickupın motokaravana dönüşümü.

Karavan işini yazlık ev gibi düşünmeyin. Eğer çoğunlukla sabit kalacaksanız bir otel ya da pansiyonda kalmak daha konforlu olabilir. Sürekli yollarda olmayı düşünüyorsanız ekomomik yaşamayı alışkanlık edinin. Uzunluk başınıza bela olacaktır.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,495
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst