GPS Alımı Hakkında Acil Yardım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemal52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,432

kemal52

Kamp II
Yer
ordu
Web
www.ordoff.org
arkadaşlar gps konu hakkında pek bilgim yok gps almak istiyorum arazide kullanmak için köy kasaba orman yollarının olduğu en uygun fiyat açısından gps hangisidir bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim tabi altimetre vb detayları olursa daha iyi olur şimdiden teşekkürler

Etiketler
Selamlar,
Piyasada hakim olan 2 marka var, Garmin ve Magellan.. kullanmakta oldugum icin Garmin ile ilgili bilgi verebilirim ama her iki marka da birbirine cok yakin fiyat ve kalite olarak.. Garmin'in etrex Legend modelinden baslayarak herhangi bir el GPS'i isinizi gorur.. www.baytekin.com.tr den diger el gps'lerine bakabilirsiniz.. temel modellerde altimetre yoktur ama GPS'ler size uydu araciligi ile yukseltiyi de belirtirler.. Bu cihazlara Topografik harita yine ayni firma tarafindan yuklenebiliyor.. 81 ilin yol haritasi da (koy yollari dahil) var ayni firmada.. Magellan sahibi arkadaslar da size bilgi verebilirler.. eger baska bilgi gerekir ise bildiklerimi paylasmaya calisirim.. iyi tatiller dilerim, reha

Selamlar,
acikcasi ben hafiza karti olan bir modelin ve ustunde Sensor'leri (barometresi ve pusulasi) olan bir modeli tercih ettim.. 60Csx kullaniyorum.. Suanda evden cikmak uzereyim ama isterseninz ptesi gunu daha temel bir modele bakabilirim.. reha

Merhabalar.
Ben de Reha Bey'in yorumlarından etkilenip 60 csx aldım. Tabii ki iyice inceleyerek. Çok da memnunum.
GPS cihazlarında farklı alıcı yonga tipleri mevcut. Bunlar cihazın performansını doğrudan etkilerken fiyatını da bir anda uçuruyor.
Bahsi geçen model Sirf Star III yongaya sahip. Bu da yer yer 3m hassasiyet sağlayabiliyor. Burada önemli olan ne için kullanacağınız ve ne kadar bütçe ayırabildiğiniz.
En temel özellikleri sıralarsak: Su geçirmezlik, yüzme, hassasiyet, hafıza kapasitesi, hafıza artırılabilirlik, büyüklük, ağırlık, renkli/sb ekran vb.
Garmin'in ve Magellan'ın, ki bunlar GPS konusunda başı çeken firmalardır, sitelerinde GPS seçimine yardımcı olacak bölümler mevcut.
Bunların yanında harita ve servis desteğini de göz önüne almanızı tavsiye ederim.
Kolay gelsin.

Ynt: GPS Alımı Hakkında Acil Yardım?

ben de su cıhazı almayı dusunuyorum fıatı 295 http://urun.gittigidiyor.com/GPS-YENI-3-5-quot-TFT-DOKUNMATIK-EKRAN-MP3-MP4_W0QQidZZ11709940 yorullarınızı beklıyorum tesekurler

Selamlar,
eger ihtiyaciniz sehir ici ve sehirlerarasi yollarda size yardimci olacak (yol gosterecek ve onemli yerleri isaretliyebileceginiz) bir cihaz ise bence cok uygun.. Ancak, track'ing yada gezilerde "gectiginiz yollari isaretleyecek" bir cihaz ise, bu isi yapmiyor gordugum kadari ile (tabii yaniliyor da olabilirim, lutfen satana danisin) ... yazilan dogru, iGo cok iyi bir navigasyon uygulamasi ama track record etmez.. iyi gunler dilerim, reha

linkini verdiğiniz cihazın yaptığı aynı işi cep telefonunuza bir bluetooth gps alıcısı ekleyerek de yapabilirsiniz (ama pek işinizi görmez kanımca) ama eğer reha beyin dediği gibi amacınız arazide kullanmaksa o zaman gerçek bir gps almalısınız bu konuda ben de magellan marka olanları kesinlikle önerebilirim. www.gpsturk.net adresinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

reha beye ılgısınden dolayı cok tesekkur edıyıyorum yanlız sıparısı verdım sanısrım yarın elımde olucak kullanımdan sonra artı ve eksı yanlarını sızınle paylasmaya calısırım kısmet olursa

magellan merdıan color hakkında bılgısı olan varmı tavsıye edermısınız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler