GPSmap 60CSx Voice Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Keops07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,244

Keops07

Yeni Üye
Selamlar bende Yurtdışından Gelme GPSMap 60CSx var bunda Navcity 2010.09 TPKLTS by Başarsoft unlocked harita yükledim haritayı kabul etti herşey normal çalışıyor, fakat navigasyon esnasında ses yok. ne kadar vpm uzantılı ses dosyası yüklediysem bir türlü olmadı nerde yanlış yapıyorum bilemiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler

SD karta Yüklemelarim Şu Şekilde:

SD_Kart/Garmin/Gmapsupp.img
SD_Kart/Garmin/SW.UNL
SD_Kart/Garmin/Voice/Turkce__.vpm

Etiketler
Ynt: GPSmap 60CSx Voice Yardım

Selamlar,
maalesef düzletilemeyecek bir durum. Zira, 60CSx'de sesli navigasyon, daha dogrusu "beep" sesi dışında bir "sesli" yeteneği yoktur. iyi günler dilerim, reha

Sn. Reha bey ilginiz ve cevabınız için çok teşekkür ederim. Demekki günlerdir boşuna uğraşmışım ses için.

Keops07' Alıntı:
...
SD_Kart/Garmin/Gmapsupp.img
SD_Kart/Garmin/SW.UNL
SD_Kart/Garmin/Voice/Turkce__.vpm
Merhaba,

Elinizdeki Turkce_.vpm dosyasını bana gönderebilirmisiniz mümkünse , e-posta adresi verebilirim veya varsa link de belirtebilirsiniz.

Uzun zamandır kayınbiladerin zamansızlıktan postaya veremediği GPS im, nihayet PTT ye göre bugün dağıtıcıda görünüyor ve umarım gün içinde alırım.
sonrasında biraz sorularımla bunaltacağım sizleri.
selamlar

yukarıda sizlere yazmış olduğum mesajımdan yaklaşık 2 saat sonra, Garmin 60csx GPS im PTT görevlisi tarafından teslim edildi.
Ayrı bir başlık açmadan size şu bilgiyi vermek istedim.GPS Amerikadaki kayınbiladerim tarafından alındı ve acele posta ile gönderildi, posta süresi 6 gün sürdü ven bence en önemlisi
gümrüğe takılmadan eve kadar ulaşmış olması.
Yurtdışından gelen postanın büyüklüğü ve bilgi vermesi açısından resimi de yüklüyorum.

Resim.jpg

Güle güle kullanın, acele posta derken neyi kastediyorsunuz? UPS , DHL mi yoksa USPS in her hangi bir türü mü? Bir de paket içeriği tanımında ne yazıyor ve değer belli mi?

gezen959' Alıntı:
Güle güle kullanın, acele posta derken neyi kastediyorsunuz? UPS , DHL mi yoksa USPS in her hangi bir türü mü? Bir de paket içeriği tanımında ne yazıyor ve değer belli mi?

Merhaba;

Acele posta dan kastım, Usps nin express servisi, paket üzerinde içeriği konusunda özellikle baktım ama ne içerik nede parasal bir değer göremedim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler