<div class="bbWrapper"><b>Ynt: grand cheroke 4.7 hakkında bilgi paylaşımı</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="ccnmt" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
ccnmt' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Arkadaşlar herkese mrb<br />
<br />
ben zj 5.2 96 model ve son olarak wj 4.7 99 model kullanıcısıyım. araçlarımın fotoları fotofraf paylaşımında en son yüklenenler. (81 dr 880 - 06 dh 4242)<br />
<br />
Jeep kullanıcısı olarak aracımın tüm özelliklerini ve verdiği keyfi biliyorum. Sormak istediğim 2006 model 3 kapı suzuki grand vitara bu araçtan sonra binilir mi? araziye çıkmıyorum en zor kullandığım şartlar malum karda ve keyfi olarak derelerden geçiyorum.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote> <br />
büyük motorlu araçtan sonra küçük motorlu araçlar sizi biraz gerecektir ancak samimiyet ile bir şey ifade etmek gerekirki 2006 suzukilerin motoruna göre çekiş sisteminin de artıları ile arazideki kabiliyeti hiç ama hiç ybana atılır cinsten değil, şu an çok yakın bir iş arkadaşımda var, bir kere alıp derin karlı alanda denedim, bana inanılmaz yetenekli ve keyifli geldi... Ancak siz kimsiniz? derseniz, bendeniz yılın 6 ayı karlı veya çoğu zaman buzlu zeminde 4X4 kullanan (freelanderden defendere, 5.2 ZJ'den 4.7 WJ'ye, arasıra toyota VX80 Dizel olmak üzere tüm bu araçlatrla her türlü iklim ve zemin koşulunda arazideyim) ve <b><u>Kars'ta yaşayan</u></b>, işi gereği de durmadan araziye çıkan (veteriner Fakültesinde öğretim üyesi ve "Yaban Hayatı Hekimi" olup devamlı offroad aktivitesi yaşayan bir vatandaşım derim : )), kısacası sadece sizi asfaltta sollayanlara canınız biraz sıkılacaktır, bence hepsi o : )))<br />
<br />
selamlar</div>