Grand Cherokee 5.2

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tusibasu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,462

tusibasu

Yeni Üye
Merhabalar aranıza yeni katıldım yaptığım küçük araştırmalar sonucu 96 model cherokee almaya karar verdim yanlız aklıma takılan bir kaç soru var bu arada araç 29bin lira normal sanırsam fiyatı :
1- arabayı bir oto ekspertize götürsem sorun var mı anlarlar mı yoksa arazi araçlarından anlayan özel bir yere mi baktırmalıyım ?
2- araç 370.000 kmde bu sorun olur mu kimileri motor ölür yakında falan diyor.
3- her ne kadar hasarsız hatasız olsada araç yaşından dolayı sorunlar çıkarabilir gibime geliyor bursada bu işleri halleden yerler var mı birde çok masraf olur mu ?
4- offroad donanımlı araç alma diyenler olmuş bunun bir zararı mı var ?
5- bi ara haberlerde 20 yaşındaki araçlar trafikten kalacak deniyordu böyle bir durum var mı ?
6- vergisi ne oluyor birde bunların ?
şimdiden teşekkür ederim.

kaportaya bakarlar burası boyalı yada değil derler. bu kadar eski arabalarda bence aracın genel kondüsyonu önemli olmalı. ön takım şaft defransiyel vs asıl parayı tutar. 370 bin km şanzıman hala iyi çalışıyor,yağ berrak ise, bu araçlar için önemsiz bir rakam. kocaman motor 200 küsür hp üretiyor sadece. yeterki hararet yapmamış olsun. işi bilmezseniz acaip kazık yersiniz sanayide. önce araştırıp öğrenip gitmeniz lazım. offroad donanımlı araç alınır ama pahalı olur. ucuz zaten olamaz. deli gibi vergi aldıkları ve benzin tükettiği için de hala vergi veren aracı kimse trafikten çekmez.zaten avrupa topluluğu ile papaz vaziyetteyiz. aynen devam. vergisini 5.2 sahipleri yazsın.

6aylık indirimli vergisi 625 tl dir.Araç genel anlamda bugüne kadar iyi bakılıp ,zamanında bakim yapilmissa bende motordan yana sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Tabiki expertuz yaptıranız en azından içiniz daha rahat olur diye düşünüyorum.Yada mazisi belli araçlara bakmakta fayda var.
Şimdiden hayırlı olsun.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende full yapılı 4.0 var satılık . 5.2 ile ayni kasa . Kare kasanın sağlam 4.0 motoru 5.2 ile hemen hemen aynıdır. Aracı istediğin yere göster En ufak kusurunu ücretten düşeceğim bu kadar iddialıyım. İlanda ki özellikleri oku üzerinde 20.000tl ye varan ekstra harcama ysptim.bir miktar indirim payım var. Offroad yapacak san bu özellikleri zaten ekleyeceksin hocam . İyi geceler iyi tatiller. Sahibinden de ilan no: 298604151

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.0 motor yakıt tüketimi açısından da avantajına olacaktır. Ayniya yakın performans ve daha az yakıt . 6 aylık indirimli vergisi de 420Tl.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.0 iyidir hiç bozulmuyor. Çok dayanıklıdır zaten. 70 bin km kadar ZJ 4.0 kullanmıştık.

4.0 kasadan kastınız XJ olmalı. ZJ grand cherokee ve onda da 4.0 motor var. Yani ZJ kasa.

ZJ kasanın iç kacmi daha büyük. bagajı da öyle. XJ ise tipik köşeli eski nesil arazi aracı. çok daha eski bir tasarımdır ve içi çok basıktır. Dardır ve özellikle arka koltukların minder yüksekliği çok alçaktır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR