Grand Cherokee 96 arka tarafta ses?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eresgolfin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,281

eresgolfin

Ana Kamp
Yer
istanbul
Merhabalar;

Geçen hafta aldığım GC ZJ ile kendimi bu forumda buldum:smiley: Bugün dikkatimi çeken bir ses kontak anahtarını çevirdiğinizde arka soldan kısa bir uğultu geliyor. Sanki benzin deposunun oralardan. Bu sorun değil sanırım ilk yakıtı gönderiyor. Fakat kontağa bastığınızda aynı ses(100% aynı mı emin değilim) yani kalın bir "vuuuuuuuu" şeklinde derinden gelen sürekli bir ses var. Bu ses motor devrinden, hızdan , şanzmandan bağımsız olarak araç çalışırken geliyor. Bu sesin gelmesi normalmidir yoksa meşhur benzin pompası arızası baş göstermek üzeremi?

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee 96 arka tarafta ses?

meşşhur benzin pompası arızası demeyelim. benzini çeyrek deponun altında tutmayın hemen pompa bozulmaz şans işi 2.5 yıldır benzin pompama birşey olmadı .. gelen vuuu sesi pervane sesi mi önden mi geliyor uğultu uçak kalkması gibi...

Cevabınıza teşekkürler. Hayır ses arkadan geliyor. Bana arka sol gibi geldi hatta araçtan inip dışarıdan bile duyulabiliyor tamda depo kapağının oralardan.

Radyator fanından geliyor olması gerek arkadan gelecek yer yok araç dururken baskA vinlama olmaz

bence egzost borusu çarpıyordur bir yere inecele bulursun bende de olmuştu aynı şey buldum sonunda..........saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri