Hepinize selamlar ben aranıza yeni katıldım daha bi hafta kadar önce grand cherokee 5.2 limited zj aldım uzun uğraşlar sonucu. bundan önce tek kapı spor bi araç kullanıyodum ilk defa 4*4 bi araç kullanıyorum hala alışma evresindeyim bu siteyi de arama motorundan tesadüfen buldum bi göz atayım neymiş diye girdim şu anda yaklaşık 3 saat olmuş hala sitedeyim paylaşımlar falan gerçekten çok güzel.. şimdi hemen problem anlatıyo gibi olmak istemiyorum ama şöyle bi sorun var ki aracı (bilemiyorum isim vermek doğru mu) ankara şaşmaz oto pratikte incelettikten sonra (bildiğim bir yer olduğu için) sahibinin söylediği gibi sorunsuz olduğuna kanaat getirdikten sonra aldım, daha doğrusu eski aracımla takasladım. görünürdeki tek problem akünün çok eski olmasıydı hatta belki icat edilmiş ilk akü bile olabilir o denli eskiydi. zaten fazla da dayanmadı dün gece aracı kısa süreli stop edip kırtasiyeye girdim geri geldiğimde araçta hiçbi hayat belirtisi yoktu, neyse etrafta bi bağlantı kablosu olan bende dahil kimse olmadığından bi akücü bulup getirttim kabloyu takar takmaz araç çalıştı ancak kendi kendine dörtlüleri yakar ve teybi açıp kapatır vaziyette.. sürekli olarak tüm farlarım yanıp sönüyodu ve teyp açılıp açılıp kapanıyodu o halde akücünün dükkana kadar gittik, stop edince bile durum değişmedi sonra bi daha calıştırıp bi daha stop ettim, o arada yeni akü taktık, ondan sonra düzeldi ancak bu seferde uyarı levhasında kırmızı bi security yazısı var ne yaptıysam asla sönmedi, bu sabah gidip bi çalıştırayım diye indim hala yanıyo, yani çalışma sisteminde elektronik aksamında bi problem yok ancak akü için işlem yaptığımızdan beridir yanıyo o yazı ve inanılmaz derecede canımı sıkıyo sürekli orda kıpkırmızı security yazısıyla dolaşmak, bi yere göstermeden size sorayım dedim burdan anladığım kadarıyla cherokee hakkında çok deneyimli insanlar var sitede hatta büyük ihtimalle bu kadar tecrübeli arkadaşı başka hiçbir yerde bulamam, acaba durum nedir yardımcı olursanız çok sevinicem
bu arada tahoe ile arasında bayağı kararsız kalmıştım bi haftadır verdiği sürüş zevki ve güven duygusu muhteşem gerçekten
bu arada tahoe ile arasında bayağı kararsız kalmıştım bi haftadır verdiği sürüş zevki ve güven duygusu muhteşem gerçekten