Grand Cherokee Hakkında Yardım İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan memorian Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,872
Ynt: Arkadaşlar, Grand Cherokee Hakkında Yardım İstiyorum

ates' Alıntı:
ZJ kasa 93 -98 arası üretilmiştir 96 da kasa makyajlanıp aksesuar değişiklikleri yapılmıştır , iki modeldede kasa aynıdır motor seçenekleri 3 tiptir 4.0-5.2-5.9 olarak 3 motordur ,limited ise aracın en full versiyonudur

En üst versiyon overland diye biliyorum, ama siz bilirsiniz.... Nasıl olsa hepsi kahvaltıda aynı şeyi yiyo.... sahanda, çift sarılı, 4 cyl, avrupalı :smiley:

Etiketler

memori kardeşim: bizim akülerin kutup başlar ters bu arada, ammannn dikkkattttt!!!!! yani, etsin bilmeyen, çok bildiğni zanneden avrupacı ustalar demek istedim.... :smiley:

Alfonse' Alıntı:
5.2 V8: Çok güzzel makina. 230 hp. Prince lpg: 34 35 kuruş/km. lpg lt'si 1.38 iken....

İşte inanacağım yakıt tüketim miktarı, nadiren de olsa çıkıyor :D Şu anki fiyatla 40-42 kuruş yapar ki gayet inandırıcı benim için...

BolbuzJack' Alıntı:
İşte inanacağım yakıt tüketim miktarı, nadiren de olsa çıkıyor :D Şu anki fiyatla 40-42 kuruş yapar ki gayet inandırıcı benim için...
birde şunu dinle istersen..:=)
şehir içi 32-35 şehirler arası 26-28 kuruş...

serkann' Alıntı:
derken nasıl yani ters sizinki?bizimki?

bizimki zj oluyor. +, - yerinde yani. yakıt detaylarını verir misiniz lütfen. makinanız ne, sistem ne, nasıl ölçtünüz felan...

Alfonse' Alıntı:
memori kardeşim: bizim akülerin kutup başlar ters bu arada, ammannn dikkkattttt!!!!! yani, etsin bilmeyen, çok bildiğni zanneden avrupacı ustalar demek istedim.... :smiley:
demekki beni allah korumuş hiçbi bilgim yoktu kutup başları hakkında, hatta eminim aküyü taktırdığım akücününde yoktu, artık nası olduysa, neyse teşekkür ederim dikkat ederim kutup başlarına bu arada lpg de bu kadar fazla yaktığından haberim yoktu aldığım adam ankaradan hataya km de 178 kuruş yakarak gittiğini söyledi bide garanti verdi bana :( üstelik benim lpg sıralı sistemde değil ondan bi önceki teknolojiymiş çift beyinli dedikleri bi sistem varmış tabi gene eski sahibinin yalancısıyım, aldığım günden beri hiçbi zaman 178 kuruş yakmadı tahminim 40 kuruşa yakın gidiyo karışık tüketimde (şehir içi-şehir dışı karışık)

Alfonse' Alıntı:
Akgün usta süperrrr. Akgün & Aydın. Baba: Akgün amca, Oğul: Aydın bey, Torun: Oğuzcan. Alp' in selamını söyleyin, heryerde reklamınızı yapıyo diyin lütfen. Rekkklammmm!!! :smiley: :smiley:

Kumandayı kaybettin veya seninki gibi bi tetikleme oldu diyelim. Anahtarı ..............kilidinde ...........şifreye, ..........şifreye çeviriyorsun. Sistem düzeliyor... Bu kullanma kılavuzunda yazmıyor, orada sadece kumanda ile olur diyor... Service manuel' ini detaylı incelemeye vaktim olmadı, ama biraz yukarıdaki linkler süper. Herkes öğrenmesin, arabalarımızı anahtar yaptırıp çalarlar.... Özel mesaj atarsanız söylerim!

Beatrix' in yayınladığı users guide 95 basımı. 96' dan sonraki zj' lerin aks. kapsıyor. Bazı farklar var ama nema problema. Züpperrrr. Tavsiyeeeee....

Immo kurulu halde, yani secur. ışığı yanarken nasıl çalıştırdın, ilginç. Çalıştığında, secure ışığı yanmaya devam ediyorsa immobolizer sisteminde arıza var demektir. Seninki söndüğüne göre problem yok, ammmaaaa, bi check et. Kumandayla kilitlediğinde, veya kumanda yoksa, inerken, kapıyı kapatmadan önce lock düğmesine basıp kapıları kilitle. Kapıyı kapatırken dash' ten gözünü ayırma. K. kapattığın anda secure ışığının yanıp sönmeye başlaması, 16 saniye sonrada tamamiyle sönmesi lazım. ( 96 makyajlılarda bu ışık fasılaları azalıyor, ama yanıp sönmeye devam ediyor )... Olmuyorsa doğru Akgün Servise. Tech. Ahmet usta halleder. Dükkan hakkını, bide el emeğini unutma, emi :smiley: .Benim selamı mı söyle, ustaları üzme. kolay gelsin, geçmiş olsun, hayırlı olsun, hoşgeldin... ( Bende -Coupe e30 3.20i- ' den inip zj' ye tırmandım )

( BİLMECE: 5.2 lt.' de, Aküyü sökmeden önce, yağ çubuğunu çıkarmakta ne fayda var, ? )
:smiley: yok merak etme anlattığınız gibi ustaları asla üzmem onlarda beni üzmezler inş :smiley: biraz bilinçsiz olarak önce sürücü kapısını sonra ön yolcu kapısını kilitleyip açtım arka arkaya denedim tam sırasını hatırlamıyorum şimdi, araç 4 defa falan kornaya bastı kendi kendine ben allah dedim ya hiç çalışmicak ya da düzelttim ben bunu :smiley: düzeltmişim ondan sonra yanmadı bi daha, neyse hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için bi problem olursa adresi de aldım numarayı da direk akgün ustaya gidicem selamınızı söylicem içim rahat :smiley: bu arada o 16 saniye durumunuda yazdım bi kenara.. Alfonse kardeşim demekki aynı hisleri yaşamışız ben yeni yeni yaşıyorum yere yapışık kıvrak bi araçtan zj ye binince karakteristiği dağlar kadar fark ediyo ikisinin, neyse tekrardan çok teşekkürler

Performans Cherokee Servisi
Oto Sanayi Sitesi, Doğan Bey Cad. Tepe Sk. No: 8
Bostancı-Kadıköy 34744 İstanbul
Telefon: 0216 575 00 00 Fax: 0216 573 53 07

Recep usta bu işin İstanbul'daki en iyi ustalarından biridir her türlü destek,bilgi ve ekipmanı kendisinden temin edebilirsiniz.

Alfonse' Alıntı:

benimde başıma geldi bilmeden bir çıkardık kutup başını birdaha çalışmadı araç :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler