Grand Cherokee (ZJ) Yükseltme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkann Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,382

Etiketler

Ynt: Grand Cherokee (ZJ) Yükseltme

ates' Alıntı:
anca gelebildimmmm :D :D :D

arkadaşlar bugün sabah 8 itibaritle serkanın kendine ve daha sonra banada yaptığı 2' getleri taktırmak için servise gittim, yukardaki resimlerle detaylıca anlatılan işlemlerin aynısı aracıma yapıldıktan sonra,sipariş etmiş olduğum 255/70/16 Cooper ST MT lastikleri taktırmak için lastikçiye gittim ve lastiklerimi taktırdım 225/70/16 olan aracımın standart lastiğini ,ebat olarak büyüttüğüm için ön tamponun ucunu lastiğe deymesin diye ,lastik hareketlerine göre düzelttik . daha sonra 2' yükseltmeden sonra doğabilecek fren borularındaki ve fren sistemindeki her türlü sorunu ortadan kaldırmak ve fren sisteminin komple tekrar konturolü için fren sevisine gidip oradada baya bi oyalandım. burada gerekli kontroller yapıldıktan sonra lastik ebatlarınıla oynamamdan dolayı , lastiğin rot kollarına çarpma ihtimalinide düşünerek rotbalanscıya gittim oradada gerekli kontrolleri yaptırdıktan sonra, aracıma binip bütün gecenin keyfini gündüz olan yorgunluğuma rağmen doya doya çıkarttım :D :D

şimdi size belli bir sıraya koyarak göndermeye çalıştığım resimlerde aracımın standart hali gözüküyor !!! hatta bir resimde cüneyt (duman ) ,nihat usta arabanın kaputunu açıp birşeye bakıyolar ,bir resimdede ben kayış dağında aracımın yanındayım o resimlere dikktli bakın !!!! çünkü fren servisinde bir resimde aracımın yanından geçiyorum farkında olmadan ,ben duvar kenarındayım arabanın yüksekliğine dikkat edin önceki resimleri dikkate alarak !!! sizde resimlerin aralarındaki farkı farkediceksiniz ve arabamın standart halinden ne kadar yükseldiğini ;)

058.png

057.png

062.png

031.png

010.png

011.png

013.png

012.png

015.png

016.png

017.png

019.png

021.png

022.png

023.png

025.png

024.png

026.png

027.png

028.png

030.png

032.png

041.png

042.png

044.png

klm.png

l.png

lkm.png

lknmlkn.png

okpokpo.png

ateş kardeşim ellerine -kesene sağlık gayet güzel duruyor , güle güle iyi günlerde kullan inşallah........ :smiley:

Güzel olmuş güle güle kullan :smiley: Kullanımdaki olumlu yada olumsuz farklılıkları daha sonra anlatabilirsen çok sevinirm. Kazasız belasız inşallah...

Takozları ureten serkana buyuk bır alkıs.ele gune muhtac olmıcaz :D ates kazasız belasız kullan harıka olmus,ayrıca bende bos donmuyorum gelınce bır toplantı yapalım nihahaha :smiley:

Millet duyurulur:
Bir takım 3 cm'lık flanjlarımı satıyorum. (lastikleri dışarı taşırmak için)

[attachment=1]

Çünkü yeni taktığım Procomp Offroad jantlarım zaten 5 cm dışarı çıkardı lastikleri.
Piyasada 400 TL >>>> benden 200 TL. (ZJ için)
Bilgilerinize.

Flanj.jpg

beatrix' Alıntı:
Millet duyurulur:
Çünkü yeni taktığım Procomp Offroad jantlarım zaten 5 cm dışarı çıkardı lastikleri.
Bilgilerinize.
görüşelim bakalım abi..:smiley:

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Takozları ureten serkana buyuk bır alkıs.ele gune muhtac olmıcaz :D ates kazasız belasız kullan harıka olmus,ayrıca bende bos donmuyorum gelınce bır toplantı yapalım nihahaha :smiley:
sağol özgürüm..eteğinde neler var dök bakalım...:smiley:

beatrix' Alıntı:
Millet duyurulur:

[attachment=1]

Bilgilerinize.

[attachment=1]

Gitti.....! Gidiyoooooooooooooorrr....! (Özelden çok talep vaaarr...!

Flanj.jpg

bugun tavan demirlerini komple sokturup boyattim onede bullbar taktirdim laptop bozuldu resimleri yukluyemiyorum ama en kisa zamanda koycam sirada hafta ici delici lambalarimi alicaz sonrada vincte sira ben isi bitirdim neredeyse sizlere kolay gelsin:smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR