Grand Vitara 1.9 DDiS mi SsangYong Actyon Sports mu ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,274
Ynt: Grand Vitara 1.9 DDiS mi SsangYong Actyon Sports mu ?

hudev' Alıntı:
sangyung kullanıclarının dikkatinw sunulur.arazide gezerken dikkat ot tepeleri ve tarla sınırlarına dikkat.çamura hiç girmeyin derim.
Arkadaş birgün bana takılda arazide ssangyong nasıl gidiyormuş gör derim, çamurda, kanalda, kumda ve suda hiçbir problemim olmadı hatta bir kanal geçişinde 5 cm den fazla çamuru kıvamında ve yapışkan kazıya kazıya çıktım greyder gibi... ;D

Etiketler

ssanyong bence çok başarılı birkaç defa inceleme fırsatı buldum kalite fiyat dengesi bence çok iyi tek problemi 2. el piyasasının kötü olması onuın haricinde bence iç malzeme kalitesi özellikle makaslı olmaması ve arka koltukta oturanların diğer pick-uplardan çok daha rahat bir şekilde oturması bence ssangyongun artıları.

actyon sports 4x4' Alıntı:
Arkadaş birgün bana takılda arazide ssangyong nasıl gidiyormuş gör derim, çamurda, kanalda, kumda ve suda hiçbir problemim olmadı hatta bir kanal geçişinde 5 cm den fazla çamuru kıvamında ve yapışkan kazıya kazıya çıktım greyder gibi... ;D

5 cm çamuru biz grand cherokee ile gaza basmadan rolantide geçiyoruz ;D

actyon sports 4x4' Alıntı:

hunter06_1' Alıntı:
difransiyelin kazıdığı çamur 5 cm ( toplam 30-40 cm kanal geçişini belirtmek istemiştim)

valla bravo terbrikler.o zaman oldu.demekki ben yanılmışım.vitaradanda iyidir o zaman..

ben hiçbir arazi aracından iyi olduğunu iddia etmiyorum sadece arazide yine iş yapabilir bir araç ama yükseltme ve lastik her standart arazi aracına gerektiği gibi bu araç içinde gerekli standart haliyle bir kaç markadan geri bile kalabilir...

14 aralık 2008 ayazağa gezimizin linki
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21457.0
geziden bikaç video ekliyim...
http://s459.photobucket.com/albums/qq319/ediz_metin/?action=view&current=14122008008.flv

Bu videodaki tek kapı suzuki standart (sadece AT/lastik var)

http://s459.photobucket.com/albums/qq319/ediz_metin/?action=view&current=14122008010.flv
bu videodaki suzukide AT/lastik ve arkada %100 kilitli difransiyel var ama ilk videodaki standart (sadece AT/lastik olan) suzukiye göre daha çok zorlandı...!

Demekki aynı şartlarda aynı markanın iki aracı bile farklı performanslar sergileyebiliyor, üstelik düşük performans sergileyen aracın artıları olmasına rağmen... ???

Merhaba,

Ben bu sport modeline bakmaktayım asla off-road durumu söz konusu değil normal şehir kullanımı için almak istiyorum .

4*2 bana yeterli malum vergi konusunda diğerine göre (4*4) göre epeyce avantajlı

benim öğrenmek istediğim aracın sağlamlığı yakıt sarfiyatının karşılaştırılması (emsal bu tarz araçlarla)

kronik sorunları gibi durumlardır.

İkinci elde fiyatı düşük onu biliyorum bende ikinci el alıcam onun için için alırken kar etmiş olucam

almak isteiğim versiyon 4*2 otomatik vites 6 ileri şanjıman 2.0 dizel 2009 modelidir

kullananlar biraz bilgi verebilirlermi ? teşekkür ederim.

Hiç düşünme al kardeşim Konforuyla yakıtıyla suratiyle pıck up sınıfının fiyat / performans lideridir
Arazıde en âgir sartlarda kullanıyorum maşallah tık yok Ssang sayfasında resim videolar mevcut
Hayırlı olsun ..

sabri yucel' Alıntı:
Hiç düşünme al kardeşim Konforuyla yakıtıyla suratiyle pıck up sınıfının fiyat / performans lideridir
Arazıde en âgir sartlarda kullanıyorum maşallah tık yok Ssang sayfasında resim videolar mevcut
Hayırlı olsun ..

Yücel bey ,

Öncelikle teşekkürler aracın test sürüşü için yetkili satıcıya gittim. Bu aracın yeni modeline bayıldım ön tasarım tamamen değişmiş donanımlı pakette epeyce uygun geldi bana 46.750 yan basamaklar park sensörü krom kaplama kapı kolları yan aynlar ledli sistem 16 inç jantlar falan sürüşü çok keyifli yenisini almayı düşünüyorum hesaplarım tutarsa tabi :smiley:

aracın motoru çok sessiz kasislerde kullandığım ford fiestadan (2010 model) 20 kat daha sessiz geçiyorum vites geçişlerini hissetmedim bile bir okadarda güçlü bir motora sahip

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR