alpaslanepli
Zirve
Arkadaşlar iş yerinde kullandığımız ve elden çıkarmak istediğimiz bir aracı istediğimiz fiyata satamayınca takas yoluna gittim. Tabi benim gibi chreokee'ci adamda sitelerde araba bakarken elim hep jeep'lerin olduğu sayfaya gitti. Neticede takas teklifini jeep'lere yaptım.
Uzatmayayım grand wagoneer ile takasladık arabayı.
Arabayı incelediğimde benim cherokee'den hiç bir fark göremedim. Bir tek yan kapılarda maun görüntüsü farkını biliyorum onuda aldığımız adam beğenmemiş aracı komple boyatırken sökmüş onları.
Yanındaki grand wagoneer yazısının dışında hiç bir fark yok. motor aynı V8 5200cc
iç dizayn aynı
aynı aynı aynı.
Tek bilgim bu araçların sadece 93 yılında üretildiği ve bir dahada üretilmediği.
Acaba diyorum bilmediğim teknik farklılılar varmıdır. Difransiyel, çalışma prensibi v.s.
Bu konuda bilgisi olan abilerimiz varsa paylaşmasını rica edeceğim.
Neden üretilmiş?
google araması yapınca bile hiç bir şey çıkmıyor.
Uzatmayayım grand wagoneer ile takasladık arabayı.
Arabayı incelediğimde benim cherokee'den hiç bir fark göremedim. Bir tek yan kapılarda maun görüntüsü farkını biliyorum onuda aldığımız adam beğenmemiş aracı komple boyatırken sökmüş onları.
Yanındaki grand wagoneer yazısının dışında hiç bir fark yok. motor aynı V8 5200cc
iç dizayn aynı
aynı aynı aynı.
Tek bilgim bu araçların sadece 93 yılında üretildiği ve bir dahada üretilmediği.
Acaba diyorum bilmediğim teknik farklılılar varmıdır. Difransiyel, çalışma prensibi v.s.
Bu konuda bilgisi olan abilerimiz varsa paylaşmasını rica edeceğim.
Neden üretilmiş?
google araması yapınca bile hiç bir şey çıkmıyor.