selam arkadaşlar. eski sevdalı, çok yeni LR ci olarak (dormobil 109 seri 2A) aranızda bulunmaktan çok memnunum. aracımı alalı 10 gün kadar oldu. nekadarda orjinal olsa 1962 model olduğu için bazı ekipmanların değişmesi gerekiyor. şu anda aracım sanayide elden geçirtiyorum. bazı sıkıntılarım var yardımcı olursanız sevinirim. orjinal km saatinin halatı kopmuş. piyasada yeni model defender saatleri için üretilenler var ve bunların saate giren kısımları benim eski saate uymadı. orjinalini çıkma olarak nereden bulabilirim. eğer bulamazsam km saatinide değiştirmemmi gerekecek. bu durumda yeni km saati eski göhüse uyacakmı. yoksa göhsün tamamını mı değiştirmeliyim. bu şekilde problem sürüp gitmesin istiyorum. yoksa yeni göhüste araca uymayabilir. orjinallikten kaçmak istemiyorum. bu nedenle bir şekilde bu km halatını bulmak istiyorum . ben hatayda ikamet ettiğim için sektöre biraz uzak kalıyorum. önerebileceğiniz çıkma parça satan ustaların adres vetelefonlarını verebilirseniz çok sevinirim. (farkettiyseni çımma parça satan ustalarla ilgili bir konu başlığı açtım, ancak site yönetimi bu konuyu beğendiğini ancak yönetimle karar verdiktenn sonra foruma açacağını bildirdi. inşallah açılırda bu türlü malzeme temini konusunda ve tamir konusunda kısıtlı olan bölgelerdeki birçok arkadaş içind ve diğer kullanıcılar için kolaylık sağlanmış olur.) cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. MENDERES