Gülü Seven Dikenine Katlanır ; LR Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mürsel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,561
Ynt: Gülü Seven Dikenine Katlanır ; LR Defender

SERVET BEY YUREKTEN TESEKKUR EDIYORUM SOYLEDIKLERINIZI DIKKATE ALARAK ISLERIME DEVAM EDECEM BI TERSLIK OLMAZSA BUGUN SANAYIDE YAVASTAN ISLEMLERE BASLIYORUM ACELEM YOK 9. AYDA HAZIR ETMEK ISTIYORUM SADECE
SEVGILI ARKADASLAR YENI MODELLERIN KOLTUK TAKIMI HAKKINDA FIYAT BILGISI OLAN VARMI ACABA
DÖGÜS VE SAAT PANOSUNU DA YENISI ILE DEGISTIREBILIRMIYIM FIYATI HAKKINDA BIR BILGISI OLAN ARKADASIM VARMI 2005-6
TESEKKURLER EDIYORUM

Etiketler

Rica ederim . tabiki maddi durumunuz iyiyse 96 dan sonrası defender lerin cam ve cam kanallarını takarsanız daha güzel ,daha sağlam olacaktır.Koltukları BURSA dan yeni model olarak temin edebilirsiniz markası gramer dir.ön göğüs hakkında ANKARA da gaye otomotivde varmış diye duydum bir bakıverirsiniz.saygılar.

merhabalar servet bey ben izole yaptiracam ama siz bana "siyah yanmaz sünger malzeme ile izole yaptırın"demistiniz böyle bir malzeme diyorum ama adi nedir nasil bir malzemedir sert, yumusak, daha acikllayici birsey soyleyebilirmisiniz nereden temin edebilirim
cok tesekkur ediyorum

Merhabalar size söylemiş olduğum malzemenin adı NIFAF olarak geçiyor . 3 cm kalınlığında olanından alırsanız daha iyi olur , yoksa 2,5 cm kalınlığında olanıda iş görürür .Size telefon no ve adres vereyim 0224 253 48 88 Sabri bey ile görüşebilirsiniz.İzo agra gazcılar cad. no : 42 BURSA.

servet bey binlerce kez tesekkur ediyorum cok cok sagolun ilginiz icin
tesekkurler

Merhabalar size kolay gelsin , rica ederim , şu kadarını söyleyeyim insanlar bildiklerini paylaşmıyorlar ve insanlara faydalı olmuyorlarsa hayatta boşuna yaşamış demektir.Büttün arkadaşlara ne kadar faydalı olabildiysem ne mutlu bana , her zaman yardımcı olmaya hazırım,saygılar.

MERHABA arkadaşlar büyük okyanus kardeşim araban hayırlı uğurlu olsun.bende Ankara dan 1990 model defender aldım milli emlaktan. Pazartesi kısmetse almaya gidicem. Ruhsat işlemlerini nasıl takip etmem lazım .Araca gaz taktıracam, çeki demiri işletilecek mi ayrıca üst bagaj yaptırmayı düşünüyorum bu ruhsata işleniyormu

merhabalar itfaiyeci kardesim senin arabanda hayirli ugurlu olsun kazasiz gunlerde binersin umarim
aracin noter satisini alacaksin ve bir ay icerisinde de kendi uzerine ruhsati duzenletmen gerekli,, sen ankarada noter satisini aldiktan sonra istanbulda bir takipciye verirsen daha rahat edersin bence ama kendinde yapabilirsin
ceki demiri bildigim kadariyla ruhsata islenmesi gerekli ama ust bagaji isletmenize gerek yok
gaz islenmesi gerekiyor bunu elbetteki biliyorsunuzdur
ben su anda toplama islemlerine basladim yavas ama kararli bi sekilde topluyorum bakalim yardimci olabilecegim bisi olursa yazarsiniz
tekrar hayirli olsun dilerim

selamlar arkadaslar ve servet bey yine ben az vaktinizi alacam uzgunum
ben biliyorsunuz araci topluyorum tamirciden ciktik
Boyaci 1300 ytl metalik olacak sizce uygunmu
dosemesi koltuklar dahil 2500 koltuklar olmadan 1600 ytl uygunmu sizce
bu arada arabayi komple sokmesi icin bir kaportaci ile anlasmak gerek ve birde oto elektrikci
sizce bu fiyatlar normalmi ve ben ankarada topluyorum 110 defenderimi

simdiden tesekkur ediyorum

Bana uygun göründü. İşin en sabır isteyen kısmı, sökmek... sökerken de kayıp vermemek. elektrikçi ile anlaşacağınıza Otokar'dan sıfır tesisat fiyatı sordunuz mu?

büyük okyanus çarşamba günü ankarada olacağım susuzköy den defnder almaya geliyorum yakınlarda tavsiye edecegin defender ustası var mı kazıklanmayalım arabanın yürürünü ankarada yaptırıp getirebilir miyim

Merhaba itfaiyeci arkadaşım bu yazmış olduğunuz fiyatlar çok pahalı bir imkanınız varsa Alanya da yaptırmanızı önerirdim.Elektrikçinin el emeği 400 ytl , döşemecinin yapacağı iş koltuklar,tavan ve taban döşemesi malzeme dahil 1000 ytl , boyacı en iyi boyayı kullanma şartı ile 1500 ytl , kaportacı işçiliği kapı yüzleri değişme dahil 1500 ytl dir.size şimdiden kolay gelsin kazasız iyi günlerde kullanın.

merhabalar servet bey sanirim benim aractan bahsediyorsunuz, biliyorsunuzki sizden fikirler aldim ve aldigim fikirleri uygulattiriyorum.
Alanyada yaptirma sansim neredeyse imkansiz ankaradada bu isi bu adamlar yapiyormus yada ben baskasini bulamadim koltuklari kendim satin alacam dosemesini 1500 e yapacaklar boyasini 1400 kaporta ve boyaci ile daha anlasmadim ne kadar isterlerhic bi fikrim yok
ve lastik almam gerek hatta bir yeni aku onlarida paylasmak isterim
aku mutlu aku dusunuyorum 90 amper di sanirim
lastikleri ise 235*85*16 [attachment=1]
degerli fikirlerinizi beklerim

tdijant.jpg

slm itfaiyeci kardesim motor yuruyen konusunda cok cok guvendigim bir ustayi sana onerebilirim ankara SASMAZ sanayisinde cafer usta diye bilir herkes, oto özdal var defender icin parca satar, onlarda tanir cafer ustayi orada yaptirabilirsin benim selamimi soyle sari defender yaptirdim ben onlara daha yeni belki bende oralarda biyerde arabayi yaptiriyor olurum kaziklayacak bir insan da degildir ben sahsen cok guveniyorum ve git sunu al bunu getir degil tamir yoluna gider..
tekrar hayirli olsun iyi yolculuklar sana

arkadaşım söylemiş olduğun fiyatlar eğer ustanın işçiliği kalteli ise fiyatlar makul lastik konusunda defenderlere 235x85x16 dışında sakın takma en ideal lastiktir bu ölçuler en uygun ölçülerdir her şarta

Merhabalar arkadaşım lastik Meriç beyin önerdiği gibi 235 x85 x 16 gerçek defender ölçüleridir marka olarak BF GOODRICH ALL TERRAİN olur. akü 105 amper olursa çok daha iyi olur ben delphi almıştım ama mutlu akü de iyidir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,110
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR