Gümrükten Satışa Çıkan Bir Karavanın Arttırma Sonucu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bahcecim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,426

Etiketler
Ynt: Gümrükten Satışa Çıkan Bir Karavanın Arttırma Sonucu

buralpdi' Alıntı:
peki gümrükte başına bir iş gelmeden nasıl muhafaza etmişler


Araç 8 aydır gümrükteymiş. Aracın iç dizaynı atilla beyin çizdiğine hiç benzemiyor. Tamamen farklı bir iç mimari var.

Benim şahsi düşüncem, aracın götürülürken çeki demiri kısmının kırılmış olmasından ötürü bırakılmış olmasıydı. Araçta bardaklar bile duruyordu. Bu tip kişilerin araçlarını yaptıracak vakitleri olmadığı için bırakıp gittiklerini çok anlatırlar (gümrük bekçileri). Edirne'de sırf benzini bittiği için bırakılmış araçlar bile vardı.

O zaman atilla bey alanları tanıyor demek ki. 40bin lira böyle bir araç için yinede çok.

Zenginin malı züğürdün çenesini yorar misali yaşıyoruz :smiley:
 

Ynt: Gümrükten Satışa Çıkan Bir Karavanın Arttırma Sonucu

Ben ne aracı gördüm nede alanı tanırım, Aracın iç çiziminide ben yapmadım, çizimler orjinal Knaus, birçok değişik iç dizaynı var ben bir tanesini seçip merak edenler için yayınladım... Biraz zahmet edip, 1988 knaus trend diye araştırırsanız hiç bir şey bulamazsınız ama 1998 knaus trend diye araştırırsanız, aracı ve iç çizimlerini bulabilirsiniz..1998 model araç niye 1988 diye yazıldığından yola çıkarak, biraz tecrübe katıp, birazda hayal kurunca, yaptığım yorum ortaya çıkıyor, tabiki yaptığım yorumun gerçekle bir alakası yok, hayal...Gerçek olan araç 1988 deyil 1998 model....Zaten yakında satılık ilanlarında görürüz...
 

Konu bsşlığına sıkı bir "hort" yaptırmak adın sorsam;
Ey sevgili dostlar, son dönemlerde gümrükten camper/Alkoven tarzı Karavan alanımız oldu mu?Yada alanı tanıyanımız var mı ?
Bakalım cevap gelecek mi?
Şimdiden herkese sevgi ve saygılar
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,459
Mesajlar
1,518,191
Kayıtlı Üye Sayımız
172,114
Kaydolan Son Üyemiz
Ahmetalp0666

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst