KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek...
elinize sağlık. sadece gezmemiş tarihsel içerikli bilgileride paylaşmışsınız. bu konuda yapabildiğim ve paylaşabidiğim gezilerde bazen eleştiriler alıyorum. kısmetse mersin'den yapmayı düşündüğüm gezime referans olabilecek bir paylaşım.
elinize sağlık. sadece gezmemiş tarihsel içerikli bilgileride paylaşmışsınız. bu konuda yapabildiğim ve paylaşabidiğim gezilerde bazen eleştiriler alıyorum. kısmetse mersin'den yapmayı düşündüğüm gezime referans olabilecek bir paylaşım.
Olağanüstü..Güneydoğu'ya gitme fırsatım olmadı ancak rüya gibi bir yolculuğun içinde buldum kendimi. Çok emek vermişsiniz paylaşım için. Kurguladığınız fotoğraflar ve anlatımınızdan çok etkilendim. Kutlarım sizi
hep hayal etmişimdir , iyice motor kullanabilmeyi ve aynen bu yaptığınız geziyi belkide aynı yerde, aynı admları atarak gerçekleştirbilmeyi...
tv belgesil tadında çok lezzetli bir anlatım ile sunuşunuz için teşekkür ederim.Gezenbilrde okuduğum en güzel gezi notlarından biri...
Benim gibi hem motosiklet sürücüsü olup hemde fotoğrafla ilgilenenlerin kesinlikle takip etmesi gereke bir rota. Bu tecrübenizi rehber olarak alıyorum kendime. İlerde bu rotayı takip edip buna benzer bir gezi gerçekleştirme için. Yalnız alınacak bir yol değil bu. Uzun yol tecrübesi ve kondisyonuna sahip an az bir kişi daha gerekli bence.
Umarım istediğiniz rotayı gerçekleşitirirsiniz.
Uzun yola yanlız ya da kalabalık çıkma konusu, kişinin gezi anlayışı ile ilgili biraz.
Kalabalık olarak çok keyifli geziler yaptım.
Ama gezi anlayışları farklı insanlarla uzun yola çıkmak da riskli.
Yol arkadaşını tanımak, onun geziden beklentilerini öğrenmek gerek.
Bu durumun farkındayım, birkaç ufak tecrübem de oldu. Normalde ben uyumlu, ılımlı birisiyim. Kişiler grup, yol arkadaşlığı kavramlarını unutuyorlar bazen o yüzden herkesle uzun yol yapmıyorum..
ellerine sağlık çok güzl olmuş bu yazını ve gördüklerini mini bir belgesel haline getişrseydin ancak bu kadar güzel anlşatılırdı belgesel konusundada ciddiyim