Gürleyik Tersine Şelale Yürüyüşü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 208,432

Etiketler

Ynt: Gürleyik Tersine Şelale Yürüyüşü

Hiçte kolay olmayan bu suyun akışının ters yönüne yürüyüş orman nedeni ile bize zor zamanlar yaşattı

Suyun çıkış noktası

Ekip zorlu yürüyüş sonunda suyun çıkış noktasına ulaşınca hepimiz çok sevindik .

Bu çok farklı ve harika tersine şelale yürüyüşünü herkese öneririm, çok değişik bir deneyim, temmuz sonunda yeniden yapacağız , katılmak isteyenlere duyurulur

Çok eğlenmişsiniz görünüyor... Fotoğraflar için çok teşekkürler... Henüz bahar yürüyüşlerinin ne olduğunu tam öğrenememiş birisi olarak bu tür bir deneyimim hiç olmadı. Darısı başıma... (umarım izleyerek öğrenmenin sonuna geliyorumdur )

Çooookkkk eğlendik, çoookkkk gerçekten

Sadece izleyerek değil bir yerden başlamak gerekiyor Ulaş, geç kalmadan başla derim ben, en büyük deneyimler yaşayarak ediniliyor

bu ne güzel güzel etkinliktir ya... altında 4 çeker olmadan zevkimi olur diyordum vallahi oluyormuş..

Kesinlikle çok keyifli oluyor ...

sevgili zerrin vallahi klima gibi geldi oturduğum yerden serinledim birden fotoları görünce, bu gürleyik nerede? Göründüğü kadarı ile kimsede üşüme belirtisi yok şelale suları vede birikintilerde. Su sıcaklığı nasıldı?