Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu çok farklı ve harika tersine şelale yürüyüşünü herkese öneririm, çok değişik bir deneyim, temmuz sonunda yeniden yapacağız , katılmak isteyenlere duyurulur
Çok eğlenmişsiniz görünüyor... Fotoğraflar için çok teşekkürler... Henüz bahar yürüyüşlerinin ne olduğunu tam öğrenememiş birisi olarak bu tür bir deneyimim hiç olmadı. Darısı başıma... (umarım izleyerek öğrenmenin sonuna geliyorumdur )
sevgili zerrin vallahi klima gibi geldi oturduğum yerden serinledim birden fotoları görünce, bu gürleyik nerede? Göründüğü kadarı ile kimsede üşüme belirtisi yok şelale suları vede birikintilerde. Su sıcaklığı nasıldı?