Hacıllı'nın Bir Adım Ötesine Off-Road ve Keşif Gezisi (20 Nisan 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,206
Ynt: Hacıllı'nın Bir Adım Ötesine Off-Road ve Keşif Gezisi (20 Nisan 2008)

Antandros' Alıntı:
yoksa "kedi kulağını görmüş, yara sanmış" vakası mı yaşıyorum bilmiyorum ???

Dere kenarındaki o kayalık bölgeyi geçme denemesinin ilkini gece yapmıştık Gökhan...
Kayalar ve zemin daha bakirdi ve araçlarımız daha alçaktı.
Gece karanlığında 500 m gidiş-dönüş, yaklaşık iki saat sürmüştü... ;)

Gökhan sormayı unuttum, hararet sorunun ne oldu?...

Etiketler

BolbuzJack' Alıntı:
Resimler çok güzel, bu Hacılı nerede oluyor?

Teke - Ağva arasında Murat. Yerini tam olarak Yüksel ve Uğur tarif edebilir...

İşte resimler ve videolar...

DSC03825.jpg

th_MOV03829.jpg

th_MOV03830.jpg

th_MOV03831.jpg

th_MOV03835.jpg

DSC03838.jpg

DSC03839.jpg

DSC03843.jpg

th_MOV03846.jpg

Uğur abi ben bütün dosyaları tek seferde aktarmayı denedim, senin kaya geçişin sığmadı. Bir sonraki mesajla gelecek.

Gökhan, forumda "tek bir mesaj" içine yüklenen "çok sayıdaki foto", sistemin zorlanmasına ve sayfanın zor açılmasına neden olmakta. Bunu önlemek için, fotoğraf yüklerken aşağıda örneğini verdiğim şekli uygulamanı öneririm...

-- Bir mesaj içine en fazla "10 adet fotoğraf" koy...
-- Sonra bir "fotoğrafsız mesaj", içinde "devamı geliyor" benzeri bir yazı olabilir...
-- Sonra tekrar içinde en fazla "10 adet fotoğraf" bulunan diğer mesaj...
-- ve böyle, bir fotoğraflı (en fazla 10 adat) bir fotoğrafsız mesajlar devam eder...

Kolay gelsin...

Gökhan sormayı unuttum, hararet sorunun ne oldu?...
[/quote]

sizden sonra 10 dk. içinde sorunsuz bir şekilde köye vardık.
sonrasında süratli (80-90) döndük, hararet ortanın altındaydı.
bu arada senin kaya geçişindeki bir sonraki mesajda geliyor.
Yüksel, seninki maalesef karambolde kaynamış :(

Hacıllı'nın keşfedilmeyi bekleyen daha okadar çok bölgesi varki. Pazar günü ancak bukadar ilerleyebildik. Hem keşif hemde muhteşem bir doğada tüm bir haftanın stresini üzerimizden attık. Mükemmel kamp yerleri bulduk. Mutlaka bir hafta sonunu çadırlarımızla oralarda geçirmeliyiz.
Ne yazıkki ben ve Uğur abi fotoğraf makinelerimizi getirmeyi unuttuğumuzdan fotoğraf çekemedik. Mustafa abinin eşi ve Gökhan arkadaşımız olmasaydı bu karelerdende mahrum kalacaktık. Fotoğraf ve videolar için emeği geçenlere çok teşekkürler.

Antandros' Alıntı:
Yüksel, seninki maalesef karambolde kaynamış :(

Gökhan dert etme. Ben alışığım böyle karambollere. :D :D Genellikle önden giden ben olduğum için fotğraf ve videolarda pek görünmüyorum. Bundan sonra arkalardan gelicem zaten :D :D

Gökhan sana ve eşine teşekkürler.Resimler ve videolar için elinize sağlık :smiley:

ne demek abi, inşallah daha güzellerini de çekeriz.

Bir İstnbullu olarak böyle yerlere sahip çıkmalıyız diye düşünüyorum.
Bir sonraki kuşağa bozulmamış bir çevreden başka bıraklacak daha güzel bir miras olabilir mi ?
İnşallah böyle kalır. :mad:

ÇOK güzel demek bile az kalır.mükemmel ötesi en kısa zamanda kamplı gidelim.

Slmlar..
Güzel ve lezzetli bir gezi olmuş, gelemediğime üzüldüm. Dere geçişi çok hoşuma gitti, sanırım bir kaç dere geçişi oldu?, arkadaşlar benim Vitara bu videodaki (derin olan) geçişte sorun yaratırmı?, 40/45 cm derinlikten geçtim ama bu derinlige girmedim yada denk gelmedi..
Güzel fotografları çeken arkadaşıda tebrik ederim..Aile lezzetinde güzel bir gezi olmuş..
Slmlar
Hakan Irıklı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR