Hangi Arazi Aracı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aksiadam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,111
Ynt: Hangi Arazi Aracı

simdi tekrar baktim satilik sitelerine daha detayli anlatabilmek icin farki. ML de 2.8 dizel motor rubicon da genelde motor tipleri ayni mersedesin 2007 modelini rubiconun 2009-2012 modeline kadar alabilirsiniz.yeni arac herzaman iyidir bence.birisi mersedes daha kolay satilabilir dogrudur.rubicon da kalitesini kanitlamis aractir mersedes alicak adam kolay kolay rubicon almaz ama her malin alicisi vardir elbette.satis istatistiklerine bakildiginda ml den daha fazla satisi yapilmis rubicon un malum sitede 2.el satan sayisi daha az.demekki alanlar da memnun gibi bi his uyandiriyo bende


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Etiketler
Ynt: Hangi Arazi Aracı

çook teşekkür ederim....bilgini aktardığın gibi bir de zaman ayırdın....teşekkür
 


Ynt: Hangi Arazi Aracı

Rubicon süper olur asker yeşili veya beyaz. Yaşınıza da gider yani ayrı bir karizması var rubiconun.
 

Ynt: Hangi Arazi Aracı

teşekkür...malum sayfaya gidiyorum...bakalım ne çıkacak...denemekte fayda var...
 



Ynt: Hangi Arazi Aracı

Benim tavsiyemde bu araç olur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-acil-hatasiz-plus-boyasiz-full-plusfull-pazarliksiz-170484281/detay

2,5 dizel motor size hem yakıt hemde vergi avantajı sağlar ayrıca bu araçların diğer bir çok suv a göre tasarımı nedeni ile arazi kabiliyeti daha yüksektir.

Benim şahsi kanaatirm çokta yakışıklı bir araç. :smiley:
 

Ynt: Hangi Arazi Aracı

bence off road yapacaksanız , unimog çift kabin, iveco euro cargo 4x4, yani arazili kısa şase kamyon alın , aksi takdirde ; acaba 33 inc mi 35 inc mi taktırsam :-\, yükseltmeye takoz mu koysam ???, yayları mı değiştirsem :eek: , dingilleri bağımsız mı yapsam :-X, şnorkelden su girer mi :-\ ,buradan geçer mi, aha da battıkta :eek: aaaa çıktık ta ;D gibi gereksiz sorunlar uğraşır durursunuz, Türkiye'deki gerçek arazi aracı ne yazık ki yoktur bir iki arkadaş çaba içerisinde ama uğraştıkları platformlar yani jeep dediğimiz araçlar doğru çıkış noktası değil. Ben land cruiser, pajero, rubicon, patrol , hummera dahi 100.000 TL sıfır olsalar dahi hayatta vermem "şayet off road için kullanacaksam"

sahibinde u 1700 L çift kabin var çok nadir düşüyor, bir daha diyorum off road yapacaksanız araba almayın.
 


Ynt: Hangi Arazi Aracı

Kamyon ehliyeti lazım k belgesi muamma ama özel amaçlı araç grubuna sokulacaklar tahminim , konuya dönersek %5 offroad yapılacaksa az kullanılmış 2013-2014 rexton w alınır 60-80 bin aralığında para cepte kalır mercedes ml den de toyotadan da konforludur denemeyle sabit.
 

Ynt: Hangi Arazi Aracı

Ben de Bu Eylülde bir Grand Cherooke 2006 almayı istiyorum. SUV nitelikte olması benim için önemli. Çocuklar var uzun yollara gidiyoruz, dere tepe gitmesi lazım, ama asfaltta da iyi olmalı tercihimin doğru olup olmadığını anlamaya çalışıyorum, yardımcı olursanız sevinirim
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,491
Mesajlar
1,518,783
Kayıtlı Üye Sayımız
172,150
Kaydolan Son Üyemiz
namso

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst