Hangi Hilux ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ergin61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,857

Etiketler
Ynt: Hangi Hilux ?

şimdi ben 86 model kullanıyorum araç yeterince yuksek hiç bızıklamadan istediğim her şeyi yaptım. yuksek modellerin yuksekliği konusunda çok bi fikrim yok. umit abi daha iyi bilir. kilitli defransiyelin standart olduğu konusunu da gene ümit bey dha açıklayıcı yorum yapacaktır.

Abicim senin arabada orjinal yüksek zaten ???
4x4 Hiluxların hepsi anadan yüksek, daha yüksek çıkarılmış bir model yok ki...Sadece benim gözlemlediğim 96 sonrası önü helezona çevrilen modeller 4 makaslılar kadar yüksek durmuyor...

hilüx ten evvel frontera sport ve cj8 im vardı. fronteraya pek bişe yapamadım zaten ama cj8 yulsekttiğimde çok ciddi yol tutuş problemiyle karşılaşmıştım. hilüx tede aynı sorun vardır diye çok korkuyordum ama ankaradan dönerken otobanda 140 km sabit hızla geldim çok konforlu ve çok stabildi sürüşü zevk verdi. heryaz 1200 km uzağa gitmek zorunda olduğum için bu olay beni çok aşırı sevindirdi. bu japonlar işi biliyor hilüx ü bırakıp ta başka araca bineceğimi de sanmıyorum artık. hem kamyonet hem sedan hemde jip daha ne olsun :D

Değerli arkdaşlar.2,4 ile 2,8 hilüx arasındaki performas farkı nedir.Hissedilir derecede (arazi ve asfaltta) fark varmıdır.Yoksa hangisi olsa birşey farketmezmi.Bir söz vardır(nasıl derler) beyaz koç siyah koç farketmez önemli olan Koç olmaktır.Önemli olan hilüx olmasımı yoksa.sevgiler b Civan

aslında böyle şeyler söylemek çok iddalı oluyor ama paylaşmakta fayda görüyorum. 1 haftadır hilüx ümle rizedeydim seçim ve tatil amaçlıydı. ortalama gidiş 1200 km filan dönüş ve ordaki km yide eklerseniz 1 haftada 3000km yol yaptım diyebilirim. bu uzun yolculuk aracı deneme açısından çok faydalı oldu. ben dayanabileceği konusunda şüpeler taşıyordum ama umduğumun çok çok üzerinde performans sergiledi. ben yol boyunca 80-90 km hızı aşman gideceğim yere varabilirim diye düşünüyordum. fakat 130 u aşağı düşmedim ve iddalı olan kısmı geri dönerken 170 gibi bi hıza ulaştığımı tahmin ediyorum ve gerçekten çok stabil ve sarsıntısızdı hilüx ümün önunde saygıyla eğiliyorum. :DD ve rizede çok buyuk bi ilgiyle karşılaştım meğer ne kadar meraklısı varmış toyotanın :D hebu arada benim aracım 2.4

scrambler' Alıntı:
aslında böyle şeyler söylemek çok iddalı oluyor ama paylaşmakta fayda görüyorum. 1 haftadır hilüx ümle rizedeydim seçim ve tatil amaçlıydı. ortalama gidiş 1200 km filan dönüş ve ordaki km yide eklerseniz 1 haftada 3000km yol yaptım diyebilirim. bu uzun yolculuk aracı deneme açısından çok faydalı oldu. ben dayanabileceği konusunda şüpeler taşıyordum ama umduğumun çok çok üzerinde performans sergiledi. ben yol boyunca 80-90 km hızı aşman gideceğim yere varabilirim diye düşünüyordum. fakat 130 u aşağı düşmedim ve iddalı olan kısmı geri dönerken 170 gibi bi hıza ulaştığımı tahmin ediyorum ve gerçekten çok stabil ve sarsıntısızdı hilüx ümün önunde saygıyla eğiliyorum. :DD ve rizede çok buyuk bi ilgiyle karşılaştım meğer ne kadar meraklısı varmış toyotanın :D hebu arada benim aracım 2.4
Salih bey bana kalırsa km saati yanlış gösteriyordur, ya da olağan dışı bir durum söz konusu ( depoya benzin filan kaçmıştır:smiley:) benim motor da gayet iyi durumda ama max 140 o da yol filan uygunsa zaten 140 km de bizim araçlar için yüksekliği düşünürseniz biraz fazla bile. Hörmetler

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır sitemizdeki yazılanları dikkatle izliyorum gerçekten bilmediğim bir çok konu açıklığa kavuştu.Gelelim toyota efsanesine, Bizim 1987 model gayet bakımlı ve performansı son derece mükemmel 2.4 hilüx , 1996 model 2.4 gene son derece mükemmel fazla detaya gerek yok tanınmış ustaların referansı ile aldığımız hilüx 4x4 araçlarımız var.
Her türlü koşulda son derece memnunum, her ikisiylede katettiğimiz yollarda 87 hilüx 150 km kadar çıktım. 1996 model ilede 150 km hız yaptım ama daha fazlasını araçların ve kendi sağlığımı düşünerek gerek görmedim. Tabiiki bu suratlere ulaşmada yol durumu rüzgar ve diğer etkenler avantaj olduğu zaman ulaştığımı düşünüyorum. Özellikle 96 model olanı daha da süratleneckti ama yeter dedim. ama arazideki kabiliyetleri mükemmel olduğunu söyliyebilirim. İkisindede kilitli defransiyel orjinal. 87 hidrolik direksiyonlu değil ama mükekmmel bir sistem yapmışlar. 96 orjinal hidrolik direksiyonlu. klima zannedersem 96 ya kadar yok.4x4 ler için söylüyorum.
Yüksekliğe gelince 4x4 ler orjinalde diğer hilüx lerden yüksek, Ben birazda makaslara kavis verdirdim harika oldular yol tutuşu ile ilgili hiç bir problem yaşamadım şimdiye kadar. arazideki performanslarıda arttı bu arada araçlarımı av için kullanıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,627
Kayıtlı Üye Sayımız
166,925
Kaydolan Son Üyemiz
avmuhabbeti

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR