ergin61
Kamp I
85-87 arası orj. yüksek olduğu söyleniyor üst mod. orj. de yüksekmi 85 87 arasında hid. direksiyon ve kilit standartmı hangi modelleri tavsiye edersiniz

Salih bey bana kalırsa km saati yanlış gösteriyordur, ya da olağan dışı bir durum söz konusu ( depoya benzin filan kaçmıştırscrambler' Alıntı:aslında böyle şeyler söylemek çok iddalı oluyor ama paylaşmakta fayda görüyorum. 1 haftadır hilüx ümle rizedeydim seçim ve tatil amaçlıydı. ortalama gidiş 1200 km filan dönüş ve ordaki km yide eklerseniz 1 haftada 3000km yol yaptım diyebilirim. bu uzun yolculuk aracı deneme açısından çok faydalı oldu. ben dayanabileceği konusunda şüpeler taşıyordum ama umduğumun çok çok üzerinde performans sergiledi. ben yol boyunca 80-90 km hızı aşman gideceğim yere varabilirim diye düşünüyordum. fakat 130 u aşağı düşmedim ve iddalı olan kısmı geri dönerken 170 gibi bi hıza ulaştığımı tahmin ediyorum ve gerçekten çok stabil ve sarsıntısızdı hilüx ümün önunde saygıyla eğiliyorum.D ve rizede çok buyuk bi ilgiyle karşılaştım meğer ne kadar meraklısı varmış toyotanın
hebu arada benim aracım 2.4